Keukens uit Duitsland - Marquardt Küchen

Keukens uit Duitsland

Keukens van de allerbeste kwaliteit - Made in Germany!

Wij stellen ons tot doel om op alle terreinen de beste kwaliteit te leveren. Daarom vertrouwen wij uitsluitend op beproefd Duits kwaliteitswerk.

Sinds 1998 produceert Marquardt in zijn eigen granietfabriek in Emleben, in het hart van Duitsland. Michael Marquardt GmbH & Co. KG is een van Duitslands grootste producenten van natuurstenen werkbladen. Elk werkblad wordt tot op de millimeter nauwkeurig uit massief natuursteen, composiet of graniet gesneden. Hierbij gaan handwerk en de modernste techniek hand in hand.

Ook bij keukenapparatuur hecht Marquardt veel waarde aan Duitse kwaliteit. Daarom leveren wij uitsluitend merkapparatuur van Duitse fabrikanten - en dat zowaar tegen internetprijzen!

'Bij Marquardt Küchen geldt: keukens met graniet van de allerbeste Duitse kwaliteit - alles Made in Germany!'

In 2014 kreeg Marquardt Küchen als Duitse keukenfabrikant van het tijdschrift FOCUS-MONEY de beste beoordeling van alle Duitse keukenleveranciers. De beoordeling was gebaseerd op een enquête onder 1200 Duitse consumenten, die werden gevraagd naar 26 service- en prestatiekenmerken in de categorieën Advies aan klanten, Klantenservice, Assortiment, Montage en Prijs-kwaliteitsverhouding. Marquardt Keukens was de enige Duitse keukenleverancier die in vier van de vijf categorieën de beoordeling "Zeer goed" kreeg.

Ook in Nederland groeit Marquardt Küchen steeds meer. Waardoor ook in Nederland voor iedereen een droomkeuken met graniet betaalbaar wordt. Kom langs in een van de showrooms en ontwerp samen met een adviseur uw keuken met graniet bij Marquardt Küchen.

Terug
Sluiten