Granietprijs af-fabriek - Marquardt Küchen

Fabrieksprijs graniet

Een droomkeuken met graniet moet voor iedereen betaalbaar zijn. Dit is bij Marquardt Küchen mogelijk door een eigen granietfabriek in Duitsland.

Michael Marquardt: "Keukens met graniet moet voor iedereen betaalbaar zijn. Door onze eigen granietfabriek kunnen we deze betaalbaarheid garanderen en altijd een lage prijs aanbieden."

Marquardt Küchen is in 1991 door Michael Marquardt opgericht met het idee om keukens met graniet betaalbaar te maken voor iedereen. De grondslag voor dit concept werd gelegd met de bouw van een eigen granietfabriek in Thüringen. Doordat Marquardt Küchen een eigen granietfabriek heeft (de grootste van heel Duitsland), zijn de granietprijzen gegarandeerd 25% lager dan elders.

Alle granietbestellingen worden geproduceerd in de granietfabriek in Thüringen en van daaruit rechtstreeks geleverd via de 31 showrooms in Nederland en Duitsland - zonder tussenhandel. Daarom krijgt u bij Marquardt Küchen de beste granietkwaliteit tegen de beste prijs: de lage fabrieksprijs! En dat met 25 jaar garantie op het graniet, merkapparatuur tegen internetprijzen en geen aanbetaling: zo'n aanbod vindt u alleen bij Marquardt Küchen!

Dankzij dit concept is Marquardt Küchen in Duitsland inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van keukens met graniet. Met een aanbod van meer dan 80 soorten natuursteen, 25 jaar garantie op graniet en apparatuur op maat voor uw droomkeuken.

Terug
Sluiten