Granietfabriek -Marquardt Küchen

Eigen granietfabriek

Marquardt Küchen bezit de grootste granietfabriek van Duitsland

In onze fabriek in Thüringen wordt jaarlijks meer dan 95.000 vierkante meter graniet en natuursteen verwerkt. In deze fabriek wordt met precisie en met de modernste middelen alle granieten bladen voor uw Marquardt-keuken gemaakt. Zo worden uw persoonlijke keukenwensen tot op de millimeter nauwkeurig verwerkt. Breng eens een bezoek aan onze productiehallen en ervaar zelf hoe wij werken. Bekijk de verschillende soorten graniet in de granietfabriek en bepaal ter plekke welk graniet u wilt voor uw eigen granieten werkblad.

Bij Marquardt Küchen hebben we onze precisietechnieken in de loop van tientallen jaren geperfectioneerd. Daardoor is Marquardt Küchen als enige keukenleverancier in Duitsland met een eigen fabriek in staat om werkbladen en andere toepassingen volledig op maat te maken.

Uiteraard voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze experts maken granieten bladen voor tafels, frezen afdruipgroeven in massief graniet en maken in uw keuken achterwanden, granietwangen en sokkels - alles wat u maar wenst voor uw droomkeuken.

Terug
Sluiten