25 jaar graniet garantie - Marquardt Küchen

25 jaar graniet garantie

25 jaar garantie op granietproducten uit onze eigen granietfabriek

Alleen bij de nummer 1 van Duitsland vindt u keukens met natuursteen, graniet en composiet van de beste Duitse kwaliteit met 25 jaar garantie. Het gepatenteerde natuurstenen werkbladsysteem heeft een belastbaarheid van 2,1 ton (bevestigd door het onafhankelijke instituut LGA).

Waarom geven wij 25 jaar garantie op uw keuken met graniet?
Als grootste keukenleverancier van Duitsland moeten wij erop kunnen vertrouwen dat de randen even lang meegaan als de rest van uw keuken. De keukens van Marquardt onderscheiden zich van andere keukens op de markt door de unieke constructie van de werkbladen van graniet, composiet en natuursteen, waarvoor gebruikgemaakt wordt van het gepatenteerde natuursteensysteem van Marquardt. Daardoor zijn ze bijzonder stabiel en belastbaar (tot maar liefst 2,1 ton), zoals door het onafhankelijke instituut LGA Bautechnik GmbH bevestigd is.

Bovendien worden alle stenen vóór levering in de fabriek van Marquardt door specialisten zorgvuldig op hun kwaliteit gecontroleerd. Daarom biedt Marquardt Keukens 25 jaar garantie op keukens met graniet.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze experts maken granieten bladen voor tafels, frezen afdruipgroeven in massief graniet en maken in uw persoonlijke droomkeuken achterwanden, granietwangen en sokkels - alles wat het keukenhart begeert.

Terug
Sluiten