Tips voor de achterwand van uw keuken - Marquardt Küchen

De achterwand van uw keuken als blikvanger

Met de achterwand heeft u veel mogelijkheden om uw keuken sfeer te geven. Bijvoorbeeld met een van de trendy felle kleuren voor een opvallende look of met een subtiel gekleurde tegel voor een chic uiterlijk. Daarbij moet een achterwand natuurlijk ook praktisch zijn en gemakkelijk schoon te houden. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden van een achterwand.

Glas, rvs of betonstuc voor de achterwand

Voor de achterwand van uw keuken kunt u kiezen uit diverse stijlen en materialen. In een moderne keuken komt bijvoorbeeld een rvs-wand of een glazen wand goed tot zijn recht. Glas is verkrijgbaar in diverse kleuren. Heeft u een industriële inrichting? Dan is betonstuc een mooie aanvulling als achterwand.

Tegels in alle soorten en maten

Wanneer u van plan bent de achterwand te betegelen, dan heeft u een uitgebreide keuze uit kleuren, formaten en vormen. U kunt uw creativiteit helemaal de vrije loop laten met bijvoorbeeld tegels in felle kleuren of een combinatie van verschillende tinten. Vijfhoekige tegels geven een speels effect en met metrotegels creëert u een klassieke look. Met tegels zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stijlvolle granieten achterwand

Bij Marquardt zijn we specialist in het verwerken van graniet in de keuken. Een granieten achterwand geeft uw keuken een chique uitstraling. Graniet is in veel kleuren en structuren verkrijgbaar, zodat u zelf de uitstraling van uw keuken bepaalt met deze mooie natuursteen.

Een achterwand moet ook praktisch zijn

Een keukenachterwand neemt vaak een groot deel van de ruimte in beslag en bepaalt daarom de sfeer en uitstraling van uw keuken. Omdat elke thuiskok wel eens op de muur spettert, is een goed afwasbare achterwand heel praktisch. Een achterwand van glas, tegels en graniet voldoet aan deze eigenschap. Geeft u voorkeur aan een geschilderde achterwand? Let er dan op dat u voor afwasbare verf kiest.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar inspiratie voor de achterwand in uw keuken? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse showrooms van Marquardt Küchen. U kunt van tevoren een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij staan voor u klaar en laten u de diverse mogelijkheden graag zien.

 

Terug
Sluiten