Keukenkasten voor bij uw granieten blad - Marquardt Küchen

Keukenkasten die passen bij graniet

Zoekt u keukenkasten die uw granieten aanrechtblad goed zijn recht laten komen? Bij Marquardt zijn we specialist op het gebied van graniet en keukeninrichting. In onze eigen granietfabriek maken we aanrechtbladen in diverse kleuren en stijlen. Daarnaast hebben we veel kennis van keukens en inrichting. We weten daarom als geen ander welke materialen en stijlen keukenkasten mooi combineren bij granieten aanrechtbladen. Kunt u inspiratie gebruiken? Lees dan hier onze tips!

Met keukenkasten bepaalt u uw keukenstijl

Keukenkasten nemen over het algemeen een groot deel van de keukenruimte in beslag. Al uw kook- en keukengerei moet u immers gemakkelijk op kunnen bergen. Naast de apparatuur en de vloer- en wandbekleding zijn het dan ook de keukenkasten die het uiterlijk van uw keuken voor een groot deel bepalen. Met keukenkasten creëert u de sfeer en stijl waar u van houdt.

 

Graniet in een klassieke keuken

Wilt u graag een granieten aanrechtblad en houdt u van een klassieke of landelijke stijl in de keuken? Kies bij het graniet dan voor keukenfronten van hout voor een klassieke of landelijke look. Maak deze stijl compleet door de keukenkasten te voorzien van sierlijke handgrepen. U geniet gegarandeerd van een gezellige keuken met een vleugje nostalgie, maar dan voorzien van alle moderne gemakken.


Graniet in een moderne keuken

Geeft u de voorkeur aan een moderne keuken? Ook in een strakke keuken kunt u met graniet werken. Het natuursteen zorgt juist voor een mooi contrast in combinatie met een moderne inrichting. Denk aan een granieten aanrechtblad in combinatie met greeploze hoogglans fronten in bijvoorbeeld wit of zwart voor een strak en tegelijkertijd stijlvol uiterlijk.

Combinaties bekijken?

Bent u op zoek naar keukenkasten bij uw granieten aanrechtblad? Dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak van te voren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en laten u alle mogelijkheden zien.

Terug
Sluiten