Keukenkasten die passen bij graniet – Marquardt Küchen

Keukenkasten die passen bij graniet

Een granieten keuken straalt luxe en exclusiviteit uit. Daarbij is graniet een materiaal dat vrijwel iedere keukenstijl complementeert. Toch kunt u met bepaalde keukenkasten uw granieten aanrechtblad extra goed tot zijn recht laten komen. Bij Marquardt zijn we specialist op het gebied van graniet en keukeninrichting. In onze eigen Duitse granietfabriek maken we aanrechtbladen in diverse kleuren en stijlen. Daarnaast hebben we veel kennis van keukens en inrichting. We weten daarom als geen ander welke kleuren, materialen en stijlen keukenkastjes het beste aansluiten op granieten aanrechtbladen. Wilt u daar meer over weten? Ontdek dan onze tips!

Graniet in een landelijke en klassieke keuken

Graniet komt uitstekend tot zijn recht in een landelijke of klassieke keuken. Deze keukenstijlen zijn vaak voorzien van crèmewitte, gekaderde deurtjes met een klassieke greep. Een zwart of grijs granieten werkblad vormt een prachtig contrast met deze lichte basis. Daarnaast kunt u ook kiezen voor keukenfronten van hout. Het combineren van natuurlijke materialen zorgt voor een warm en levendig effect.

Graniet in een moderne keuken

Geeft u de voorkeur aan een moderne keuken? Ook in een strakke keuken mag graniet gezien worden. Natuursteen in combinatie met een moderne inrichting zorgt voor een bijzonder contrast. Bovendien kunt u kiezen voor een gepolijst granieten werkblad, zodat deze een hoogglans afwerking krijgt. Dit combineert weer heel goed  met bijvoorbeeld greeploze hoogglans fronten in wit of zwart voor een strak en tegelijkertijd stijlvol uiterlijk.

Graniet in een industriële keuken

In de industriële keuken draait het om robuuste en stoere materialen, zoals beton, roestvrijstaal en steen. Graniet past ook zeker in dit rijtje thuis, mits het blad een stoere afwerking heeft. U kunt kiezen voor een ruwe, matte afwerking, ook wel leather graniet genoemd. Dit robuuste uiterlijk laat zich heel goed combineren met stoere keukenkastjes in bijvoorbeeld donker steigerhout voor de ultieme industriële look.

Combinaties bekijken? Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar keukenkasten bij uw granieten aanrechtblad? Kom dan langs in een van onze vestigingen van Marquardt Küchen. Daarnaast raden we u aan van tevoren een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Terug
Sluiten