Keukengrepen – Marquardt Küchen

Keukengrepen voor elke keukenstijl

Keukengrepen zijn niet alleen praktisch in de keuken voor het gemakkelijk openen en sluiten van uw kastjes. Ze bepalen voor een groot deel ook het uiterlijk van uw keuken. Ronde, hoekige of rvs-handgrepen, ze hebben ieder hun eigen uitstraling. Lees hier meer over de mogelijkheden die u heeft met handgrepen voor uw keuken.

Kies uw favoriete handgrepen

Handgrepen zijn er in allerlei vormen en materialen. Omdat ze zo belangrijk zijn voor de uitstraling van uw keuken, is het raadzaam goed na te denken over uw keuze. Houdt u bijvoorbeeld van een landelijke of klassieke keukenstijl? Met nostalgische, sierlijke keukengrepen- of knoppen in zwart metaal of rvs of een komgreep benadrukt u deze stijl. Bij een moderne keuken passen strakke grepen met een hoekige vorm. Wilt u wel een greep maar niet te opvallend? Dan zijn er kleine handgreepjes verkrijgbaar voor een subtiele look.

Graniet in combinatie met keukengrepen

Bij Marquardt zijn we specialist in granieten keukens. We maken ze van begin tot eind in onze eigen fabriek in Duitsland. Inmiddels hebben we talloze keukens met een granieten werkblad geplaatst in combinatie met bijpassende keukengrepen. Bij Marquardt heeft u de mogelijkheid om de kleur van de grepen en het blad mooi met elkaar te combineren. Wanneer het granieten werkblad donker is en uw keukenfronten licht, plaats dan bijvoorbeeld donkere keukengreepjes om het blad en de grepen op te laten vallen. Contrasterende kleuren zorgen voor een levendig effect. Door de neutrale kleuren van granieten werkbladen heeft u oneindig veel mogelijkheden om handgrepen hiermee combineren.

Op zoek naar keukengrepen?

Bent u op zoek naar keukengrepen die uw keukeninrichting compleet maken? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Desgewenst maakt u van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en laten u ons assortiment handgrepen zien.

 

Terug
Sluiten