Keukengrepen – Marquardt Küchen

Keukengrepen voor iedere keukenstijl

Met keukengrepen in uw keuken heeft u een goede houvast om kasten en lades in uw keuken eenvoudig te openen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook invloed op de uitstraling en stijl van een keuken. Soms wordt bewust gekozen voor het achterwege laten van keukengrepen, maar juist in klassieke en authentieke keukenstijlen komen deze prominent naar voren. Marquardt is specialist als het gaat om graniet. Daarom weten we als geen ander welke keukengreepjes passen bij granieten werkbladen om uw keuken helemaal compleet te maken. Lees snel verder voor meer inspiratie.

Graniet in combinatie met keukengrepen

Zoals er verschillende keukenstijlen zijn, kunt u ook kiezen voor verschillende stijlen keukengrepen. De klassieke grepen hebben vaak een komgreep en meer rondingen dan bijvoorbeeld landelijke of moderne keukengreepjes. Voor keukenstijlen met een granieten werkblad kunt u letten op de kleur om de grepen en het blad mooi met elkaar te combineren. Wanneer het granietenwerkblad donker is en uw keukenfronten licht, plaats dan bijvoorbeeld donkere keukengreepjes om het blad en de grepen op te laten vallen. Wanneer u kiest voor contrasterende kleuren dan krijgt u een speelser effect. Door de neutrale kleuren van granieten werkbladen kunt u oneindig veel handgrepen hiermee combineren.

 

Keukengrepen bepalen mede de uitstraling

Wanneer u keukengrepen voor uw keuken wilt kopen dan is het slim om deze aan te laten sluiten bij uw keukenstijl voor de mooiste uitstraling. Mede doordat keukengreepjes de uitstraling bepalen is het wel zo mooi om deze te laten combineren met de kleuren en vormen van uw keuken. Wanneer uw keukenstijl strak is, plaats dan ook grepen met hoekige, strakke vormen. In landelijke keukens passen bijvoorbeeld grepen met zowel strakke als ronde vormen. Maak uw keukenstijl compleet met bijpassende keukengrepen en kies voor een mooi totaalbeeld.

 

Inspiratie opdoen?

Wilt u graag keukens zien met een granieten werkblad en verschillende combinaties keukengrepen? Vraag dan ons gratis keukencatalogus aan, boordevol inspiratie. Zo kunt u ontdekken welke keukengreepjes bij uw wensen en keukenstijl past.

Terug
Sluiten