Vrieskasten van topmerken - Marquardt Küchen

Vind uw vrieskast bij Marquardt Küchen

Een vrieskast zorgt ervoor dat uw bevroren producten gekoeld blijven op de juiste temperatuur. Het is altijd handig om iets op voorraad te hebben. Of het nu een pizza, brood of de restjes van gisteren zijn, in een vrieskast blijven uw producten bevroren tot u ze weer nodig heeft. Bij Marquardt Küchen vindt u een uitgebreid assortiment vrieskasten van diverse Duitse A-merken. Lees hier meer over het assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Bekende A-merken van Duitse kwaliteit

Marquardt Küchen is van Duitse afkomst en daarom zijn ook veel A-merken die worden aangeboden afkomstig uit Duitsland. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Merken als Siemens, Neff, AEG en Gaggenau bieden een ruime diversiteit aan vrieskasten. Zo vindt u altijd een model in ons assortiment dat volledig aan uw wensen voldoet.

Welk formaat past het beste bij uw keuken?

Bij Marquardt Küchen vindt uw vrieskasten in diverse formaten. Heeft u een groot gezin of krijgt u vaak visite over de vloer? Dan is het handig om een groter formaat aan te schaffen. Hier kunt u al uw ingrediënten gemakkelijk in kwijt. De grootste modellen beschikken over maar liefst vijf vriesladen. Dit zorgt niet alleen voor voldoende opbergruimte, maar geeft ook de mogelijkheid om alle voedingsmiddelen netjes te organiseren. Zo hoeft u niet eindeloos te zoeken naar een bepaald product dat ergens verstopt ligt. Bent u ook tevreden met een maatje kleiner? Ook dat kan. De kleinere modellen hebben minder capaciteit, maar bieden volop ruimte voor een kleiner huishouden.

Bekijk onze vrieskasten met eigen ogen

Bent u op zoek naar een nieuwe vrieskast voor uw keuken, maar heeft u nog wat extra hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Maak dan hier een afspraak in een van onze 32 vestigingen in Nederland én Duitsland. Onze adviseurs kunnen u zo persoonlijk helpen met het maken van de juiste keuze.

Terug
Sluiten