Vaatwassers van Duitse A-merken – Marquardt Küchen

Krachtige vaatwassers voor een stralend schone vaat

De vaatwasser is een zeer handige hulp in de keuken die u dagelijks veel tijd bespaart. Het handmatig afwassen en drogen van borden, glazen en bestek is verleden tijd met een goede vaatwasser in huis. Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser of wellicht een vervanger voor uw huidige? Marquardt Küchen vertelt u alles over de merken uit het aanbod en de mogelijkheden. Lees verder en laat u inspireren!

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een vaatwasser van Duitse kwaliteit? Dan bent u bij Marquardt Küchen aan het juiste adres. Hier vindt u de Duitse A-merken Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau. Bovendien bieden we merkapparatuur altijd tegen de laagste internetprijs. De gerenommeerde Duitse merken beschikken over vaatwassers met een extra stille en energiezuinige werking, maar zorgen toch voor het beste resultaat. Uw vaat is voortaan stralend schoon met de minste moeite. 

Glanzende vooruitzichten voor uw vaat

De vaatwassers van tegenwoordig beschikken over de meest innovaties functies voor optimale prestaties. Zo zijn veel apparaten voorzien van een beladingssensor, die precies meet hoeveel water en energie nodig is om de vuile vaat schoon te krijgen. Wanneer uw vaatwasser minder vol is, bespaart u veel water en energie. Niet alleen het wassen, ook het drogen kan sneller, beter en energiezuiniger waar onder andere het Zeolith®-droogsysteem van Siemens voor zorgt. De krachtige en stille werking van moderne vaatwassers zorgt zo voor een perfect resultaat.

Een optimale gebruikerservaring met uw vaatwasser

De vaatwassers van de A-merken die we bieden hebben een zeer efficiënte indeling. Veel modellen zijn voorzien van een derde laadrek met veel ruimte voor kookgerei en bestek. Vindt u het in- en uitruimen van de vaatwasser een vervelend klusje? Innovatieve functies zoals ComfortLift® van AEG maken dit een stuk aangenamer, doordat u de onderste lade tot een prettige werkhoogte kunt brengen. Daarbij komt dat veel vaatwassers tegenwoordig voorzien zijn van uitstekende LED-verlichting die automatisch aangaat wanneer u de vaatwasser opent. Zo hebt u niet alleen beter zicht, maar straalt de binnenkant van de vaatwasser zelfs luxe uit. 

Maak een afspraak met een adviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser en wilt u graag advies van een deskundig keukenadviseur? Maak dan een afspraak met een van onze keukenprofessionals in een showroom bij u in de buurt. Zij brengen uw wensen in kaart en voorzien u graag van advies op maat!

Terug
Sluiten