Stoomovens van Duitse A-merken – Marquardt Küchen

Stoomovens: gezonde bereiding en een smakelijk resultaat

Stoomovens maken het bereiden van gezonde gerechten te allen tijde mogelijk. Dankzij het stoom blijven vitaminen en mineralen namelijk beter bewaard. Groenten zijn daardoor op hun gezondst, lekkerst én ze behouden hun mooie kleur. Ook vlees en vis zijn heerlijk mals te bereiden in een stoomoven. De innovatieve ovens beschikken over diverse bereidingsfuncties en programma’s. Kies uw gewenste instellingen en laat uw oven een overheerlijk gerecht bereiden in een mum van tijd! Marquardt Küchen vertelt u meer over dit functionele keukenapparaat.

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een stoomoven van Duitse kwaliteit? Dan bent u bij Marquardt Küchen aan het juiste adres. De Duitse A-merken Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau zijn verkrijgbaar in het assortiment. Ook voor Italiaans topmerk Zanussi kunt u hier terecht. Bij ons profiteert u altijd van de laagste internetprijs voor deze merkapparatuur. De stoomovens beschikken over slimme functionaliteiten, zoals de snelopwarmfunctie,  warmhoudfunctie, kerntemperatuurmeting. Ook kunt u kiezen tussen diverse soorten stoomovens: van fullsteam tot een combi-stoomoven. Bovendien is het altijd een schitterende aanvulling voor uw keuken, dankzij de strakke designs en het moderne kleurgebruik.

De verschillende typen stoomovens

Er zijn grofweg drie typen stoomovens. De eerste maakt gebruik van hoge druk bij de bereiding van ingrediënten. Dit is te vergelijken met de werking van een snelkookpan. Het grote voordeel hiervan is dat uw gerecht in een mum van tijd klaar is om geserveerd te worden. Aardappelen zijn bijvoorbeeld in slechts 3 minuten gaar. Aan de andere kant bestaan er ook drukloze of lagedruk stoomovens. Hoewel de bereiding langer duurt, zorgt deze manier van bereiden voor een nóg smakelijker resultaat. Ook kunt u de deur tijdens het bereidingsproces zonder problemen openen om de status van uw gerecht te bekijken. De derde variant op de stoomoven is de combi-stoomoven. Dit apparaat combineert stoomtechnieken met reguliere functies van een oven. Gerechten worden tijdens het stomen zowel van boven als onder verhit. Dit maakt ook het grillen van gerechten mogelijk. Een knapperig laagje is hierbij dus gegarandeerd!

Maak een afspraak met een adviseur

Bent u op zoek naar een geschikte stoomoven voor uw keuken? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij voorzien u van een professioneel en gedegen advies en brengen geheel vrijblijvend uw wensen in kaart.

Terug
Sluiten