Het gemak van Zanussi in de keuken - Marquardt Küchen

Zanussi

Zanussi is een begrip in de wereld van keukenapparatuur. Het Italiaanse merk draait al jarenlang mee en staat bekend om zijn baanbrekende en innovatieve keukenapparatuur die past bij de moderne levensstijl. Bent u op zoek naar keukenapparatuur die optimaal presteert en gemakkelijk in gebruik is? Lees dan verder over de mogelijkheden van Zanussi.

Alles voor uw keuken

Het assortiment keukenapparatuur van Zanussi bestaat uit alles wat u maar nodig heeft voor de keuken. Ovens, kookplaten, afzuigkappen, fornuizen, magnetrons, koelkasten, vriezers en vaatwassers zijn bij Zanussi verkrijgbaar in diverse vrijstaande, compacte of inbouwmodellen. Afhankelijk van uw wensen en smaak kiest u het apparaat dat bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld uitgebreid kiezen uit verschillende koelkastmodellen, van groot, middelgroot tot kleine modellen  met diverse, innovatieve opbergmogelijkheden. Zoekt u een traditioneel model afzuigkap of juist een ultramoderne? Dan bent u bij Zanussi aan het juiste adres.

Het Zanussi gebruiksgemak

Met Zanussi apparatuur geniet u van optimaal gebruiksgemak. De fabrikant staat erom bekend apparatuur te ontwikkelen die het u zo gemakkelijk mogelijk maakt in de keuken. Denk aan het filter van de afzuigkap dat u eenvoudig reinigt in de vaatwasser of de Set & Go-functie waarmee u de bereidingstijd van uw ovengerecht vooruit plant. Ook de Hob2Hood-technologie waarmee u verschillende keukenapparaten op elkaar afstemt op uw kookgedrag is indrukwekkend. Met het extra versvak in de koelkast houdt u vlees en vis tot twee keer zo lang vers bij een lage temperatuur. Zo bewaart u smakelijke gerechten op een energiezuinige manier.

Afspraak maken

Heeft u interesse in Zanussi keukenapparatuur? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak van te voren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en laten u kennismaken met alle mogelijkheden van Zanussi op basis van uw wensen.

Terug
Sluiten