Siemens: toonaangevend in keukenapparatuur – Marquardt Küchen

Siemens

Siemens is door haar buitengewone Duitse kwaliteit en vooruitstrevende technologieën een toonaangevend merk voor keukenapparatuur. Door de innovatieve functionaliteiten van de keukenapparatuur kunt u in een fractie van de tijd onbezorgd genieten. De fascinerende designs van Siemens combineert u daarnaast perfect tot een passend geheel. Marquardt Küchen biedt u een selectie van Siemens' beste kookplaten, ovens, magnetrons, afzuigkappen, koelkasten, vriezers en vaatwassers. Lees hier meer over de duurzame, tijdbesparende keukenapparatuur van Siemens.  

Specificaties

Kookplaten

Siemens kookplaten variëren van de traditionele gaskookplaat tot de moderne inductiekookplaat. Welk soort kookplaat u ook kiest, u kunt rekenen op slimme functies en gebruiksvriendelijke bediening. Zo kunt u met QuickStart direct beginnen met koken, doordat uw kookplaat automatisch detecteert op welke kookzone u de pan zet. Ook het selecteren van de juiste vermogensstand is met één keer tikken of wrijven gedaan dankzij TouchSlider. De dampen die tijdens het koken ontstaan worden blootgesteld aan de ClimateControl sensor. Deze sensor bepaalt vervolgens exact het juiste afzuigvermogen.

Ovens en magnetrons

Een goede oven, magnetron of combimagnetron is onmisbaar in iedere keuken. Met Siemens geniet u altijd van degelijke kwaliteit, een oogverblindend design en talloze functies en mogelijkheden. Zo zijn de ovens en magnetrons altijd voorzien van een TFT-Display dat intuïtief bedienbaar is en er strak uitziet. De functie CookControl biedt u wel 70 automatische programma's aan voor het garen van vlees, vis en groenten. Zo bereidt u de lekkerste gerechten met een Siemens oven of magnetron. Ook het schoonmaken van de apparatuur is een snel geklaarde klus dankzij reinigingssystemen zoals EcoClean en ActiveClean.

Vaatwassers

De vaatwassers van Siemens maken je vaat stralend schoon en besparen je dagelijks veel tijd dankzij diverse slimme innovaties. Zo zorgt de varioSpeed functie voor het verkorten van de programmaduur met 66%. Ook iSensoric bespaart je tijd en daarnaast ook energie. Sensoren bepalen de hoeveelheid vaat en vervuiling. Vervolgens wordt hier de tijd, de temperatuur en het waterverbruik op afgestemd. Informatie over het programma en de status ervan wordt op de vloer geprojecteerd met Infolight, zodat u in één oogopslag ziet hoe ver de vaat is.

Maak een afspraak met een adviseur

Dit is nog maar een greep uit alle innovatieve functies van Siemens keukenapparatuur. Bent u op zoek naar specifieke apparatuur en wilt u meer weten over het merk Siemens en ons aanbod? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Terug
Sluiten