De innovatieve kranen van Quooker - Marquardt Küchen

Quooker keukenkranen bij Marquardt

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Een revolutionair concept dat nu niet meer weg te denken is in onze keukens: kokend water uit de kraan op een veilige manier dat u gebruikt voor uw kop thee of tijdens het koken. Na deze baanbrekende innovatie heeft Quooker niet stil gezeten. Bij Marquardt Küchen vertellen wij u graag meer over de collectie Quooker kranen.

De Quooker kranen

Quooker biedt diverse kokendwaterkranen waarmee u veilig kokend water uit de kraan tapt. Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en daarnaast een reservoir voor het kokende water dat u in een keukenkastje plaatst. Daarbij kiest u bijvoorbeeld uit een 3-in-1 kraan met een kokendwater- en mengkraan in één. Deze is verkrijgbaar in een klassieke en moderne stijl en in verschillende kleuren. Alle kranen zijn bovendien voorzien van een kindveilige bedieningsknop. De 3-in-1 kraan is ook verkrijgbaar met een handige uittrekslang voor koud en warm water. Geeft u de voorkeur aan een aparte kokendwaterkraan? Dan kan dat met een aparte meng- en kokendwaterkraan in hetzelfde design.

Bruisend water met de Quooker CUBE

De Quooker CUBE is de nieuwste kraan van het merk. Naast warm, koud en kokend water, haalt u ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan. In een handomdraai vult u een glas met mineraalwater of maakt u de lekkerste, verse limonade. Het is niet alleen lekker, u bespaart ook op plastic flessen uit de supermarkt. Voor de Quooker CUBE heeft u een waterzuiveringsfilter en een koolzuurfles van Quooker nodig die naast het reservoir worden geplaatst.

Bekijk onze Quooker kranen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Quooker collectie? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak van te voren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en laten u alle mogelijkheden van de Quooker kokendwaterkranen zien.

Terug
Sluiten