Met NEFF apparatuur staat de kok centraal

De baanbrekende innovaties van NEFF

NEFF maakt het de thuiskok gemakkelijk met kwalitatieve apparatuur voorzien van slimme, technische eigenschappen. Het merk ontwikkelt al meer dan 140 jaar keukenapparatuur die koken eenvoudig én leuk maakt. Naast apparatuur van hoogwaardige kwaliteit biedt NEFF ook fraaie designs waarmee het bedrijf al talloze internationale prijzen in de wacht gesleept heeft. De fabrikant begon ooit met ovens voor patisserie en is nu leverancier van de meest innovatieve keukenapparatuur.

Specificaties

NEFF: alles voor uw keuken

Met keukenapparatuur van NEFF richt u uw keuken compleet en fraai in. Het NEFF assortiment bestaat uit alles wat u maar nodig heeft voor de keuken: ovens, stoomovens, magnetrons, kookplaten, koffiemachines, afzuigkappen, koelkasten, vriezers en vaatwassers zijn bij NEFF verkrijgbaar in diverse vrijstaande, compacte of inbouwmodellen. Afhankelijk van uw wensen in de keuken kiest u het apparaat dat bij u past.

Ruime collectie voor al uw wensen

Bij NEFF kunt u terecht voor al uw keukenwensen. Zo kunt u bijvoorbeeld uitgebreid kiezen uit verschillende kookplaten, van inductie tot keramisch en gas. NEFF biedt ook domino kookplaten die de verschillende kookmethoden combineren. Voor thuiskoks die regelmatig gebruik van de oven maken, zijn er verschillende type ovens verkrijgbaar. Ovens die bijvoorbeeld bakken en stomen combineren of aparte stomers voor de smakelijkste en gezondste groenten en andere gerechten. Dit zijn maar een paar voorbeelden van keuzemogelijkheden uit de brede collectie van NEFF.
 

Slide&Hide® en meer handige hulp in de keuken

NEFF staat bekend om zijn innovatieve kwaliteiten. Als enige fabrikant heeft het merk een ovendeur ontwikkeld die in zijn geheel onder de oven verdwijnt. Hierdoor kunt u veilig en gemakkelijk bij uw ovengerechten. Daarnaast kent NEFF apparatuur nog veel meer technische eigenschappen die het koken eenvoudig maken. Zoals CircoTherm®, een functie die zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de oven en FlexiRail waarmee u vrijwel elk formaat ovenschaal in de oven kwijt kunt. Met NEFF koelkasten en vriezers houdt u voedingswaar langer vers dankzij technologische vernieuwingen. De flexibele opbergruimte biedt genoeg plek voor al uw etenswaren. Met NEFF apparatuur geniet u van alle comfort.

Afspraak maken

Heeft u interesse in NEFF keukenapparatuur? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak van te voren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en laten u kennismaken met alle mogelijkheden van NEFF op basis van uw wensen.
 

Terug
Sluiten