Gaggenau - Marquardt Küchen

Gaggenau

Het keukenmerk Gaggenau werd ruim 300 jaar geleden opgericht in het gelijk genaamde plaatsje Gaggenau. Oorsponkelijk was het bedrijf een hamer- en spijkersmederij, totdat het overging op de productie van kolen- en gasfornuizen. Gaggenau profileerde zichzelf als emailleringsspecialist en wist deze expertise ook goed toe te passen bij de productie van keukenapparatuur. Na de tweede wereldoorlog werd het assortiment uitgebreid uit met zorgvuldig ontworpen inbouwapparatuur. Tot op de dag vandaag produceert Gaggenau hoogwaardige inbouwapparatuur voor iedere keuken. Wilt u meer weten over de keukenapparatuur van Gaggenau? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Het assortiment van Gaggenau

Een keuken is het hart van het huis. Voor iedereen die graag kookt, is een keuken altijd in gebruik. Kortom, een echte keuken leeft. Het is daarom van belang dat de keukenapparatuur bestand is tegen langdurig en veelvuldig gebruik. Gaggenau beschikt over een ruim assortiment keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Kookplaten, ovens, afzuigsystemen, koelkasten, vriezers en afwasmachines behoren allemaal tot het aanbod. In de verschillende series kiest u uit diverse modellen met verschillende producteigenschappen. Voor iedere keukenwens is er een geschikte optie te vinden. Alle apparatuur kenmerkt zich door de mogelijkheid tot inbouwen. Dit zorgt voor een strak en unaniem geheel in uw keuken, wat een prachtige en stijlvolle aanblik als resultaat heeft.

Het stijlvolle design van Gaggenau

Bij Gaggenau wordt niet alleen aandacht besteed aan de functionaliteit van apparatuur, maar ook de esthetische aspecten spelen een belangrijke rol bij het ontwerp. Het uiterlijk van de keukenapparatuur is dan ook met veel zorg ontworpen, waardoor dit in iedere keuken voor een stijlvolle toevoeging zorgt. De strakke ontwerpen zorgen voor een moderne uitstraling en passen goed bij diverse keukenstijlen.

Maak een afspraak

Wilt u een persoonlijk advies over een aankoop of uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een keukenprofessional in een van de 32 showrooms. Onze showrooms bevinden zich verspreid door Nederland en Duitsland, zodat er altijd een winkel bij u in de buurt is te vinden.
 

Terug
Sluiten