Bora keukenapparatuur - Marquardt Küchen

Bora keukenapparatuur past natuurkunde toe

Bij Bora keukenapparatuur gaat het om de afzuiging van de kookdampen- en geuren. Normaal stijgen deze op en worden dan door traditionele afzuigingen boven de kookplaat opgezogen, maar dit is net even wat anders bij Bora keukenapparatuur. De kookplaten van dit merk zuigen de kookdampen- en geuren direct af daar waar ze ontstaan: bij het kookveld. Lees verder en laat u inspireren over de Bora afzuiging en kookplaten.

Kookveldafzuigsystemen van Bora

Bora is opgericht door Willi Bruckbauer. Hij bedacht dat de traditionele afzuigingen boven kookplaten efficiënter en praktischer konden. Met dat idee heeft hij een nieuwe afzuiging ontwikkeld die écht voldoet aan alle eisen voor het afvoeren van kookdampen- en geuren: het kookveldafzuigsysteem. De Bora kookplaten bezitten allemaal een afzuigsysteem dat geplaatst is in het kookveld. Deze innovatieve manier van afzuigen maakt het mogelijk om de Bora kookplaat op iedere gewenste plek in de keuken te plaatsen. Ook krijgt iedere keuken direct een strakke uitstraling doordat de afzuiging geïntegreerd is in de kookplaat. De kookplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een esthetische vormgeving. Dit maakt de keukenapparatuur van Bora efficiënter en praktischer dan de traditionele afzuigsystemen.

Alle voordelen van Bora keukenapparatuur

De keukenapparatuur van dit merk laat de kookdampen- en geuren direct afzuigen waar ze ontstaan, namelijk bij de kookplaat. Bora laat zien dat natuurkunde mooi kan zijn. Door de afzuiging direct bij het kookveld te plaatsen worden de geuren beter afgezogen, omdat de zuigkracht groter is dan de stijgsnelheid van de waterdampen. Hierdoor is Bora afzuiging effectief. Bovendien heeft u altijd vrij zicht doordat de waterdampen direct naar beneden gezogen worden. Ook is het schoonmaken een fluitje van een cent. De schoon te maken onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en vaatwasser bestendig. Daarnaast is de afzuiging ook stiller dan conventionele afzuigsystemen. Met een afzuiging van Bora weet u zeker dat er geen stoorzender is tijdens bijvoorbeeld een gezellig gesprek met vrienden.

Inspiratie opdoen over Bora keukenapparatuur?

Bent u benieuwd naar de kookveldafzuigsystemen van Bora en wilt u meer erover weten? Vraag dan ons gratis keukencatalogus aan met boordevol inspiratie. Zo kunt u ontdekken welke Bora kookplaat en afzuiging bij uw wensen past.

Terug
Sluiten