AEG keukenapparatuur – Marquardt Küchen

AEG keukenapparatuur

AEG apparaten staan bekend om hun innovatieve technologie, hoge kwaliteit, lange levensduur en stijlvolle design. De apparatuur probeert al het (lastige) werk uit handen te nemen, zodat u tijd overhoudt. Zo communiceert de kookplaat van AEG bijvoorbeeld zelf met de afzuigkap en bepaalt de vaatwasser zelf de juiste wastemperatuur. Hieronder wordt de verschillende keukenapparatuur en een aantal van hun unieke functies beschreven.

Kookplaten

Of u nu liever kookt op een gaskookplaat of een inductiekookplaat, AEG heeft van beide diverse uitvoeringen met ieder hun unieke functies. Zo beschikken de kookplaten bijvoorbeeld over de Hob2Hood functie. Hierdoor activeert uw AEG kookplaat draadloos de afzuigkap en past deze zelf de snelheid aan op basis van hoeveel stoom of rook er vrijkomt.  Sommige inductiekookplaten zijn uitgerust met MaxiSense. Wanneer u uw pan op het kruis plaatst, past de warmte zich automatisch aan op de grootte en vorm van de pan. 

Ovens / magnetrons

Met behulp van AEG ovens kan iedereen een chef zijn. Zo zijn de ovens bijvoorbeeld uitgerust met de ProCombi functie, waarbij een combinatie van stoom en hete lucht zorgen voor malsheid van binnen en knapperigheid aan de buitenkant. Met de Voedingssensor geeft u zelf aan of u bijvoorbeeld uw biefstuk medium of doorbakken wilt: de oven doet de rest. De (combi)magnetrons zijn strak vormgegeven en optioneel voorzien van een duidelijk LCD-kleurendisplay

Koelkasten / vriezer

Met koelkasten en vriezers van AEG blijven uw levensmiddelen een stuk langer vers en lekker. Zo zorgt de Coolmatic functie er bijvoorbeeld voor dat de temperatuur van de koelkast korte tijd wordt verlaagd wanneer u er nieuwe, warmere producten inlegt. Dankzij de NoFrost functie heeft u minder last van ijsvorming in de vriezer en hoeft deze dus vrijwel nooit ontdooid te worden.

Vaatwassers

Het inruimen van de vaatwasser wordt een stuk eenvoudiger met de vaatwassers van AEG. Zo beschikken deze over de Comfortlift. Dit houdt in dat het onderste rek omhoog komt, waardoor u niet voorover hoeft te bukken om de vaatwasser in te ruimen. Door middel van het ProZone-programma wordt uw gecombineerde vaat gereinigd met de juiste druk en temperatuur voor elk item.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar betrouwbare, stijlvolle keukenapparatuur en sluiten de apparaten van AEG aan op al uw wensen? Maak een afspraak bij een van onze showrooms. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van toelichting en een passend advies. 
 

Terug
Sluiten