Magnetrons van Duitse A-merken – Marquardt Küchen

Magnetrons voor een snelle en lekkere maaltijd

Een magnetron is ideaal wanneer u snel iets wilt ontdooien of opwarmen. Een keer geen zin om te koken? Met een magnetron zet u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel. Tegelijkertijd bespaart u tijd en energie. Magnetrons variëren van solomagnetrons tot geavanceerde combimagnetrons. Een grillfunctie, stoomfunctie en touchscreen display behoren onder andere tot de mogelijkheden. Marquardt Küchen vertelt u er meer over!

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een magnetron van Duitse kwaliteit? Dan bent u bij Marquardt Küchen aan het juiste adres. In het assortiment vindt u de Duitse A-merken Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau. Bovendien profiteert u altijd van de laagste internetprijs voor deze merkapparatuur. De gerenommeerde Duitse merken beschikken over magnetrons van hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologieën, zodat u altijd een optimale gebruikerservaring hebt. Naast functioneel zijn de magnetrons een lust voor het oog. Strakke designs en modern kleurgebruik maken de magnetron een ware toevoeging aan uw keuken. 

Kies voor solo of combi

Bedenk vooraf waar u de magnetron voor wilt gebruiken. Gaat u enkel gerechten opwarmen of ontdooien, omdat u bijvoorbeeld al een oven hebt? Dan volstaat een eenvoudige solomagnetron. Wanneer u graag een alles-in-één apparaat wilt, kies dan voor een geavanceerde combimagnetron. Hiermee kunt, afhankelijk van het model dat u kiest, ook bakken, braden, grillen en stomen. Op deze manier kunt u vrijwel alles bereiden met alleen een combimagnetron. Tover heerlijke gerechten op tafel terwijl u veel tijd en energie bespaart.

Vrijstaande of inbouwmagnetron

Houdt u van een strakke uitstraling in uw keuken? Ga dan voor een inbouwmagnetron die u volledig integreert met uw keukeninterieur voor een gestroomlijnd geheel. Let hierbij op eventuele andere inbouwapparatuur in uw keukenwand, zoals een koffiemachine of stoomoven, en kies voor hetzelfde design voor een mooi afgewerkt geheel. Wanneer u voor een vrijstaande magnetron gaat, geniet u van het voordeel dat u deze een plek naar wens kunt geven. In een handomdraai is het apparaat geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Afhankelijk van uw keuken en budget is er altijd een exemplaar naar wens.

Maak een afspraak met een adviseur

Wilt u graag een (inbouw)magnetron in uw keuken, maar hebt u nog vragen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs. Zij brengen uw wensen in kaart en voorzien u van een advies op maat!
 

Terug
Sluiten