Bekijk al onze koffiemachines – Marquardt Küchen

Koffiemachines bij Marquardt Küchen

Met een koffiemachine maakt u thuis de heerlijkste koffie voor uzelf of uw visite. Er zijn vele manieren om koffie te zetten: van apparaten die heerlijk, ouderwetse filterkoffie zetten en percolators die pruttelen op het vuur tot volautomatische apparaten voor de heuse barista-ervaring. Niets is zo persoonlijk als de voorkeur voor de smaak van koffie. Daarom bieden we bij Marquardt diverse apparaten en merken koffiemachines. Lees hier meer over onze koffiemachines.

Van welke koffie houdt u?

Koffie wordt nog steeds volop gedronken in Nederland. Geen wonder. Er is niets lekkerder dan zo’n heerlijk geurend kopje koffie in de ochtend of ‘s avonds na het eten. Met de vele mogelijkheden van koffiezetten die de machines bieden, drinken we alleen maar meer en andere soorten koffie. Bij Marquardt vindt u diverse inbouwkoffiemachines waarmee u de lekkerste koffie zet. Van een grote latte, tot een smaakvolle cappuccino of een pittige espresso. Voor de liefhebbers van verse koffiebonen, zijn er apparaten die koffie voor u zetten met versgemalen bonen.

Inbouwkoffiemachines voor een strak geheel

Houdt u van een leeg keukenblad en een opgeruimde keuken? Bekijk dan eens onze collectie inbouwkoffiemachines. Geheel in de stijl van uw andere keukenapparatuur kunt u een koffiemachine inbouwen. Wij bieden u elegante apparatuur van de A-merken NEFF, Siemens, Gaggenau en Zanussi. Koffiemachines zijn er in diverse soorten die vaak met een enkele druk op de knop al een heerlijke koffie voor u zetten. Op het gebied van wateraansluiting, zelfreiniging en keuze van koffie biedt Marquardt u een ruime keuze.

Afspraak maken

Heeft u interesse in een inbouwkoffiemachine? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak van te voren een afspraak met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag en bieden u vanzelfsprekend een kopje koffie uit onze koffiemachines aan!

Terug
Sluiten