Koelkasten van topmerken – Marquardt Küchen

Koelkasten van grote merken met de nieuwste innovaties

Koelkasten zijn er tegenwoordig van talloze merken, in oneindig veel soorten en maten. Bij Marquardt Küchen vindt u alleen de allerbeste koelkasten. Hier kunt u terecht voor Duitse kwaliteit en de nieuwe innovaties. Merken als Siemens, AEG en Gaggenau zijn verkrijgbaar, met ieder hun unieke functionaliteiten. Lees verder en ontdek meer over het merkenaanbod en de innovatieve technologieën van de koelkasten bij Marquardt Küchen.

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een koelkast van Duitse kwaliteit? Dan bent u bij Marquardt Küchen aan het juiste adres. Bovendien bieden we onze A-merk keukenapparatuur altijd tegen de laagste internetprijs. De merken Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau beschikken over koelkasten met creatieve innovaties en de nieuwste functies die uw gebruikerservaring optimaliseren. Ook de koelkasten van het Italiaanse merk Zanussi laten niets te wensen over. Allen bieden u maximaal gebruikscomfort en langer verse levensmiddelen. 

Koelkasten met innovatieve technologieën

Alle koelkasten die Marquardt Küchen biedt zijn ontworpen om uw levensmiddelen langer vers te houden. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld HyperFresh van Siemens, FreshSafe van NEFF en de LongFresh-zones van AEG. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid  zorgen voor optimale omstandigheden voor uw verse producten, zodat vitamines langer behouden blijven. Daarnaast zijn de koelkasten zeer gebruiksvriendelijk dankzij slimme innovaties. Zo heeft het vriesvak bij een koelvriescombinatie vaak een noFrost-functie, zodat u deze nooit meer hoeft te ontdooien. Dat bespaart u tijd en energie. Ook de indeling van uw koelkast hebt u zelf in de hand, doordat u veel verschillende opbergruimtes- en vakken hebt voor uw etenswaren en bij sommige modellen plateaus kunt verplaatsen.

Maak een afspraak met een adviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast en wilt u graag advies van een keukenprofessional? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom bij u in de buurt. Wij zetten uw keukenwensen op papier en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
 

Terug
Sluiten