Fornuizen van topmerken – Marquardt Küchen

Fornuizen van kwaliteit met oneindig veel mogelijkheden

Fornuizen komen tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Naast het gebruikelijke gasfornuis is er nu ook een elektrisch, keramisch of inductie fornuis. Bij Marquardt Küchen vindt u de beste fornuizen van echte Duitse kwaliteit. Merken als NEFF, Siemens en AEG zijn verkrijgbaar, met ieder hun unieke functionaliteiten en stijlvolle design. Lees verder en ontdek meer over de mogelijkheden en innovatieve technologieën van de verschillende fornuizen.

De merken uit het aanbod

Bij Marquardt Küchen bent u aan het juiste adres voor de beste fornuizen. Bovendien bieden we onze A-merk apparatuur altijd tegen de laagste internetprijzen. De merken NEFF, Siemens, Gaggenau, AEG en het Italiaanse Zanussi beschikken over fornuizen met ieder hun eigen specifieke kenmerken en de nieuwste functies. 

Een fornuis dat bij u past

Het soort fornuis bepaalt voor een groot deel de stijl in uw keuken. Als u een een landelijke uitstraling wilt creëren in uw keuken, is een gaskookplaat een uitstekende keuze. Een gaskookplaat is niet alleen voordelig in de aanschaf, maar ook geschikt om alle soorten pannen op te gebruiken. Daarnaast is de wokbrander ideaal voor de liefhebbers van de Aziatische keuken. Voor een strak uiterlijk kunt u kiezen voor een inductiekookplaat. Deze innovatieve kookplaat bespaart op energie terwijl u kookt. De inductiekookplaat verhit de pan snel, zonder dat de plaat zelf heet wordt. Dit is erg veilig en efficiënt. Dankzij de slimme PowerTransfer technologie die sommige fornuizen bevatten, schuift u de pannen waar u wilt en maakt u flexibel gebruik van de gehele kookplaat. 

Bezoek onze showroom

Bent u van plan een nieuw fornuis aan te schaffen? Bezoek dan een van onze showrooms om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Terug
Sluiten