Combimagnetrons van Duitse kwaliteit – Marquardt Küchen

Combimagnetrons bij Marquardt Küchen

Combimagnetrons bieden u het gemak van een magnetron in combinatie met de talloze mogelijkheden van een oven. Hiermee bereidt u in een mum van tijd de heerlijkste gerechten. Bovendien bespaart u met een combimagnetron ruimte, doordat u geen losse oven en magnetron hoeft aan te schaffen. In het assortiment van Marquardt Küchen vindt u diverse modellen van Duitse A-merken. Lees verder en ontdek meer over het merkenaanbod en de innovatieve technologieën van combimagnetrons bij Marquardt Küchen.

De merken uit het aanbod

Bij Marquardt vindt u een grote diversiteit aan A-merken. In het assortiment vindt u verschillende hoogstaande Duitse merken. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij onze combimagnetrons altijd tegen de laagste internetprijzen. U heeft de keuze uit onder andere combimagnetrons van de merken Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau. Al deze merken staan garant voor innovatieve oplossingen en stijlvolle designs.

Combimagnetrons met innovatieve technologieën

Een combimagnetron biedt u het beste van een magnetron en een oven in één jasje. Hiermee geniet u niet alleen van een ruimtebesparende optie, maar een combimagnetron biedt ook enkele andere voordelen. Zo is de bereidingstijd tot wel 50% korter dankzij de geïntegreerde magnetronfuncties. Bovendien kunt u kiezen uit vele programma’s voor diverse bereidingen en heeft u ook de beschikking over snelle ontdooi- en opwarmfuncties. Met de ovenfuncties zorgt u voor een heerlijke, knapperige laag op uw ovenschotel of pizza, terwijl de magnetron uw bevroren producten in een mum van tijd ontdooit. Dankzij de crisp-functie smaakt uw brood heerlijk vers en knapperig zodra het ontdooid is.

Breng een bezoek aan één van onze showrooms

Wilt u het assortiment combimagnetrons met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Hier kunt u diverse merken en modellen met elkaar vergelijken. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij een van onze professionele adviseurs.

Terug
Sluiten