Amerikaanse koelkasten: ruim en robuust – Marquardt Küchen

Amerikaanse koelkasten

De Amerikaanse koelkast is een begrip op het gebied van keukenapparatuur. Dit model kenmerkt zich door de twee openslaande deuren, ruime indeling en het robuuste design. Bent u op zoek naar een stijlvolle koelkast van formaat? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over het assortiment Amerikaanse koelkasten van Marquardt Küchen.

Wat is een Amerikaanse koelkast?

Zoals hierboven al kort benoemd is, staat de Amerikaanse koelkast bekend als een ruim, robuust model met twee deuren. Hierdoor staat dit type koelkast ook wel bekend als het side-by-side model. Vaak combineert een Amerikaanse koelkast een koelgedeelte met een vriesgedeelte. Dankzij de ruime inhoud van beide compartimenten heeft u altijd genoeg ruimte voor uw verse ingrediënten of bevroren producten. Vandaar dat deze koelkast zeer geschikt is voor grote huishoudens. Vaak is de Amerikaanse koelkast ook voorzien van een water- en ijsblokjesdispenser. Hier vult u gemakkelijk uw glas met heerlijk gekoeld water. Deze handige functionaliteit zorgt voor de typische look van een Amerikaanse koelkast.

Energiezuinige en milieuvriendelijke opties

Een grote koelkast gaat al snel gepaard met een verhoogd energiegebruik. Daarom zijn er in de afgelopen jaren steeds meer energiezuinige modellen ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er Amerikaanse koelkasten op de markt met een A+ of zelfs een A++ energielabel. Deze koelkasten verbruiken minder energie dan een gemiddelde Amerikaanse koelkast en bieden een milieuvriendelijk alternatief. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook wel zo prettig voor uw portemonnee.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de collectie Amerikaanse koelkasten van Marquardt Küchen? Bent u op zoek naar een advies op maat? Maak dan een afspraak in een van onze 32 vestigingen in Nederland of Duitsland. Tijdens deze vrijblijvende afspraak worden uw wensen vertaald naar een offerte en krijgt u duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Samen met onze professionele adviseur bekijkt u de diverse opties en zoekt u samen naar de best passende oplossing.

Terug
Sluiten