Afzuigkappen van Duitse kwaliteit – Marquardt Küchen

Afzuigkappen van Duitse kwaliteit

Afzuigkappen variëren van de traditionele onderbouw afzuigkap tot de moderne downdraft afzuigkap die verdwijnt in het keukenblad. Kookluchtjes en dampen worden direct afgevoerd via de afzuigkap. Hierdoor blijft uw keuken altijd schoon en fris ruiken nadat u fanatiek aan het koken bent geweest. Wilt u meer weten over de verschillende afzuigkappen die er zijn en welke merken Marquardt Küchen aanbiedt? Lees dan verder!

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een afzuigkap van Duitse kwaliteit? Dan bent u bij Marquardt Küchen aan het juiste adres. Denk aan merken zoals Siemens, AEG, NEFF en Gaggenau. Deze A-merk apparatuur bieden we bovendien altijd tegen de laagste internetprijs. De gerenommeerde Duitse merken beschikken over afzuigkappen met innovatieve technologieën, een grote capaciteit en een stille werking. Ook bij Italiaans merk Zanussi kunt u terecht voor een afzuigkap die voldoet aan al uw wensen.

De afzuigkap die past bij uw keuken

Afzuigkappen zijn er in alle soorten en maten. De traditionele onderbouw afzuigkap hangt onder een keukenkastje, direct boven de kookplaat. Mag de afzuigkap best aanwezig zijn in de keuken? Ga dan voor een wandschouw afzuigkap. Deze zijn ook verkrijgbaar in diagonaal design voor een extra strakke uitstraling en meer hoofdruimte. Wilt u de afzuigkap liever niet te veel in het zicht hebben? Dan zijn een geïntegreerde, inbouw en plafond afzuigkap goede opties. Ook de downdraft afzuigkap verdwijnt volledig in het keukenblok wanneer deze niet gebruik wordt. 

Geef uw werk uit handen

Een afzuigkap hoeft u lang niet altijd meer zelf te bedienen. In sommige gevallen communiceert uw kookplaat met de afzuigkap. Sommige apparaten van AEG beschikken over de Hob2Hood functie, waarmee kookplaat en afzuigkap communiceren via een infraroodverbinding. Uw kookactiviteit bepaalt de ventilatorsnelheid van de afzuigkap. Zo kunt u zich voortaan volledig concentreren op het koken. Ook de cookConnect-functie van Siemens laat uw kookplaat en afzuigkap al het werk voor u doen. De afzuigkappen van de merken die Marquardt Küchen aanbiedt, optimaliseren uw gebruikerservaring en laten zo niets te wensen over!

Maak een afspraak met een adviseur

Bent u op zoek naar een nieuwe afzuigkap en wilt u graag advies van een keukenprofessional? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren adviseurs in onze showroom bij u in de buurt. Zij brengen uw wensen in kaart en voorzien u graag van advies op maat!

Terug
Sluiten