Stopcontacten in de keuken – Marquardt Küchen

Stopcontacten in de keuken

Stopcontacten zijn onmisbare, functionele elementen in de keuken. Immers heeft u ze nodig voor het koffiezetapparaat, het broodrooster, de blender en diverse andere keukenapparaten. Een nadeel van stopcontacten is echter dat ze de aandacht ongewenst afleiden wanneer ze in het zicht geplaatst zijn. Zeker in strakke, moderne keukens doet dit af aan de algehele uitstraling. Gelukkig zijn er genoeg manieren om stopcontacten op een stijlvolle weg te werken. Marquardt Küchen vertelt u daar meer over.

Plaats de stopcontacten uit het zicht

De meest gebruikelijke stopcontacten zijn wandcontactdozen. Dit betreft één of meerdere stopcontacten op een rij die netjes verwerkt zijn in een wand. In sommige gevallen kunt u kiezen voor een variant met deksel. Dat oogt minder opvallend en is tevens veiliger in verband met kinderen. Zorg ervoor dat u de wandcontactdoos uit het zicht plaatst, bijvoorbeeld onderaan naast het keukenblok of juist achter een groot keukenapparaat.

Verwerk stopcontacten in de hoek

Een andere manier om stopcontacten op een stijlvolle manier in de keuken te verwerken, is door ze in de hoek te plaatsen. Dit is uiteraard alleen mogelijk wanneer u een keuken met hoek heeft of een keuken die grenst aan een muur. Een hoekstopcontact integreert makkelijk met de keuken en heeft vaak meerdere contactpunten. Bovendien staan in de hoek van de keuken vaak apparaten of decoratie, zoals een plant of fruitschaal. Op deze manier is het stopcontact grotendeels uit het zicht.

 

Haal stopcontacten volledig uit het zicht

Wilt u de stopcontacten liever totaal niet in het zicht hebben? Of zoekt u een manier om stopcontacten weg te werken in uw kookeiland? Ook daar zijn diverse slimme systemen voor. Een modern voorbeeld is de zuil die in het werkblad is verwerkt. Deze cilindervormige zuil met diverse stopcontacten trekt u in een handomdraai uit het werkblad en laat u ook weer eenvoudig terugzakken. Een andere optie is een uitklapbaar stopcontact in het werkblad. Door druk te zetten op de bovenkant klapt u het stopcontact eenvoudig uit en kunt u er direct gebruik van maken. Tot slot bestaat ook de mogelijkheid om stopcontacten te verwerken in lades. Door te kiezen voor deze innovatieve opties haalt u de stopcontacten volledig uit beeld en behoudt u de strakke uitstraling in uw keuken.  

Maak een afspraak met een adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor stopcontacten in uw keuken? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Terug
Sluiten