Keukenverlichting – Marquardt Küchen

Keukenverlichting

Keukenverlichting is een essentieel onderdeel van ieder keukeninterieur. Met de juiste verlichting zorgt u ervoor dat koken en andere bezigheden gemakkelijker worden, maar ook dat het design van uw keuken beter tot zijn recht komt. Er zijn diverse opties om uw keuken zo optimaal mogelijk te belichten. Hier lichten wij drie van deze mogelijkheden voor u uit. Lees snel verder en kom meer te weten over het verlichten van uw keuken.

Inbouwspots

Dit type verlichting is een combinatie van praktisch en sfeervol. De inbouwspots geven een subtiel effect en worden geïntegreerd in het plafond waardoor ze netjes zijn weggewerkt. Bovendien heeft u de keuze voor extra mogelijkheden met inbouwspots. Zo kunt u kiezen voor dimbare spots, waarmee u op ieder gewenst moment de sterkte van het licht aanpast. Ook bestaat er de mogelijkheden om te kiezen voor kantelbare spots, die uw keuken optimaal verlichten.

Verlichting onder keukenkastjes

Deze verlichting zorgt ervoor dat de werkruimte in uw keuken optimaal verlicht wordt. Het werkblad wordt volledig voorzien van licht, waardoor u geen schaduwen creëert wanneer u bezig bent. Bovendien zorgt verlichting onder de keukenkastjes voor extra sfeer in de keuken en wordt de keukenwand geaccentueerd.

Hanglamp

Bent u op zoek naar een eyecatcher voor uw keuken? Ga dan voor een hanglamp. Met een hanglamp verlicht u de gehele ruimte en voegt u iets extra’s toe aan de stijl van uw keuken. Tegenwoordig zijn er hanglampen verkrijgbaar voor iedere stijl: van industrieel tot modern en van landelijk tot klassiek. Kies voor een groot formaat als u een opvallend model in huis wilt halen. Houdt u meer van een subtiel effect? Kies dan voor een kleinere hanglamp.

Bezoek een van de showrooms

Wilt u de diverse mogelijkheden voor keukenverlichting zelf bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier bewondert u de ruime collectie keukenverlichting van Marquardt Küchen op uw gemak en vergelijkt u diverse opties. Onze keukenprofessionals staan hier bovendien voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een gepast en vrijblijvend advies te voorzien.

Terug
Sluiten