Afvalemmers in de keuken – Marquardt Küchen

Afvalemmers

Afvalemmers in de keuken

De afvalemmer is een noodzakelijk kwaad in de keuken. Liever heeft u deze niet te veel in het zicht, omdat het vaak niet ten goede komt aan het uiterlijk van uw keuken. Anderzijds heeft u de prullenbak wel op dagelijkse basis nodig en is het fijn om deze snel bij de hand te hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel luxe en moderne vrijstaande afvalemmers verkrijgbaar, die zeker gezien mogen worden. Een andere oplossing is de veelzijdige inbouw afvalemmer. Marquardt Küchen vertelt u meer over alle mogelijkheden van afvalemmers in de keuken.

De afvalemmer als onderdeel van uw keuken

Wellicht denkt u bij een afvalbak direct aan een grote, roestvrijstalen emmer die afleidt van uw keukenstijl. Dat hoeft echter zeker niet het geval te zijn. Heeft u bijvoorbeeld een trendy, matzwarte keuken? Ga dan ook voor een zwarte afvalemmer om deze mooi te integreren met uw keukeninterieur. Indien u een accentkleur in uw keuken heeft, bijvoorbeeld rood of koper, kunt u ook de afvalemmer mee laten doen. Op die manier maakt u de afvalemmer echt onderdeel van uw keuken.

De afvalemmer netjes weggewerkt

Wilt u de afvalemmer liever helemaal niet in het zicht hebben? Dan kunt u altijd kiezen voor een inbouwprullenbak. Dit is een prullenbak in de keukenkast die u alleen ziet zodra u het deurtje opent. Een voordelige optie is om een vrijstaande prullenbak in een lege keukenkast te zetten. Daarnaast kunt u kiezen voor een volledige inbouw afvalemmer, die extra makkelijk en efficiënt in gebruik is. Door bijvoorbeeld aan de greep van het front te trekken, tovert u de afvalbak tevoorschijn. Of u kiest voor een variant die diagonaal opent, net als bij een vaatwasser. Ook een afvalemmer gemonteerd aan de binnenkant van het deurtje behoort tot de mogelijkheden. De inbouwprullenbak is ideaal, omdat deze niet in het zicht is, maar wel altijd bij de hand. Bovendien bestaan deze afvalemmers vaak uit twee of drie vakken. Zo kunt u bijvoorbeeld gft-afval, plastic en restafval scheiden.

Maak een afspraak met een adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor afvalemmers in uw keuken? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Terug
Sluiten