Keukenaccessoires van Marquardt Küchen

Keukenaccessoires

Meer gemak en ruimte in uw droomkeuken!

Breng structuur in de keuken: met de keukenaccessoires van Marquardt Küchen is er voor alles een plek en toch ook alles ergonomisch en eenvoudig binnen handbereik. Van speciale hoekoplossingen tot de meest handige indelingen voor lades. Laat u inspireren!

Verlichting

Verlichting mag niet ontbreken in de keuken. LED-spots of TL-verlichting als inbouw of opbouw, genoeg mogelijkheden om licht te creëren in de keukenruimte. Dan is er ook nog een soort verlichting die even uitgelicht mag worden. De wandplank met een LED-glasplaat is zowel op meerdere manieren functioneel als een toegevoegde waarde voor de uitstraling van de keuken.

Stopcontacten

Door normale stopcontacten in de muur te vervangen voor weggewerkte stopcontacten in het werkblad krijgt de keuken een strakke en nette uitstraling. De mogelijkheden gaan van vlak weggewerkte stopcontacten tot stopcontacten die uit het werkblad omhoog komen. Met de trend van tegenwoordig om een bar in de keuken te plaatsen is er ook een andere mogelijkheid voor het stopcontact. Om de bar te verhogen kunnen barsteunen gebruikte worden. In de barsteunen worden dan de stopcontacten geplaatst - wel zo functioneel.

Afvalemmers

Een prachtige nieuwe keuken. Alles ingebouwd en mooi weggewerkt. En dan die afvalbak, die moet nog een plek krijgen. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen om de afvalbak uit het zicht te integreren in de keuken. De meest voor de hand liggende oplossing is om deze ergens in kast te plaatsen. Maar een oplossing die echt even genoemd mag worden, is degene waarbij de afvalbak in het granieten werkblad wordt verwerkt. Tijdens het koken kunnen de afvalresten makkelijk in de afvalbak geveegd worden - zo blijft het aanrecht altijd schoon en opgeruimd.

Indelingen voor lades

In lades kunnen praktische indelingen worden ingebouwd. Zo krijgt de bergruimte structuur en kan de ruimte in de lade optimaal benut worden. Indelingen voor lades zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld verschillende kleuren kunststof, notenhout en eikenhout. Van multifunctionele bestekindelingen, handige bordenhouders tot en met kruidenhouders. Om er helemaal zeker van te zijn dat er niks gaat schuiven kunnen er antislipmatten gelegd worden in de lades. En de antislipmatten zijn daarnaast natuurlijk ook gewoon handig als er geen gebruik wordt gemaakt van speciale indelingen voor de lades.

Plintlade

In plaats van een loze ruimte te laten achter de plint en de plint niet alleen voor de uitstraling te plaatsen, kan er gekozen worden voor een plintlade. Met behulp van een plintlade kan de ruimte onder de keukenkast maximaal benut worden. Bijvoorbeeld in kleinere keukens is dit een ideale oplossing als bergruimte voor extra keukenbenodigdheden.

Oplossing voor hoekkasten

Hoekkasten geven in een keuken bijzonder veel opbergruimte, maar zijn vaak niet de makkelijkste plek om te bereiken. Er zijn meerdere mogelijkheden om een hoekkast in te richten. Maar de bergruimte in de hoekkast optimaal benutten zonder concessies te doen aan comfort, klinkt toch echt als de meest fijne oplossing. Een bijzonder te vermelden oplossing is de draaibodem van LeMans: met een mechanisme die uit de kast komt en naar je toe draait is alle keukengerei makkelijk bereikbaar - zo houdt u altijd het overzicht en heeft u alles bij de hand.

Apothekerskast

De apothekerskast die soepel naar voren wordt uitgetrokken is de slimste oplossing voor bergruimte. Hoge apothekerskasten zijn ideaal voor het opbergen van voorraden. Alle voorraden passen er overzichtelijk in en zijn van alle kanten toegankelijk - makkelijk en comfortabel. Daarnaast zijn er ook apothekerskasten die onder het aanrecht geplaatst worden - een mooie plek voor flesjes olie en kruiden. Desgewenst kunnen de in hoogte verstelbare manden aan de zijkanten van glas worden voorzien.

Hoog ingebouwde keukenapparatuur

Hoog ingebouwde elektrische apparaten kunnen op zicht- en grijphoogte worden bediend. Heel ergonomisch en goed voor de rug. Niet alleen ovens, stoomovens en vaatwasmachines maar ook koffiemachines kunnen op deze manier in de keukeninrichting worden geïntegreerd. Zo wordt er geen kostbare werkruimte verspild en vindt iedereen gemakkelijk zijn weg in de keuken.

Varianten voor bovenkasten

Bij bovenkasten kan gekozen worden voor liftdeuren die soepel naar boven toe opengaan. dat biedt meer opbergruimte en is veiliger voor het hoofd. Dankzij de gedempte sluiting blijft de deur in elke gewenste positie staan, voor nog meer comfort. Maar er zijn meer varianten mogelijk, zoals de ruimtebesparende vouwdeurkast die naar boven toe inklapt. Een mooie aanvulling is om te kiezen voor bovenkasten met glazen deuren, bijvoorbeeld in mat glas voor een extra luxe uitstraling.

Terug
Sluiten