Marmeren aanrechtblad - Marquardt Küchen

Marmeren aanrechtbladen: exclusief en natuurlijk

Een marmeren aanrechtblad is 100% natuurlijk. Daardoor is elk aanrechtblad uniek en heeft deze een zeer exclusieve en luxe uitstraling. Hoewel het precieze eindresultaat dus niet van tevoren bepaald kan worden, heeft u wel de keuze uit diverse kleuren, structuren en oppervlakte afwerkingen. Zo bent u verzekerd van een uniek blad dat aan al uw wensen voldoet en perfect past bij uw keuken.

Verschillende varianten van een marmeren aanrechtblad

Een marmeren aanrechtblad komt in vier verschillende varianten. Het gepolijste aanrechtblad heeft een gesloten en glanzende afwerking. Door deze eigenschappen is het oppervlak minder poreus en de kans op vlekken kleiner. De gezoete variant van het marmeren blad heeft een mat oppervlak, waardoor er wat sneller vlekken ontstaan. Daar staat wel een blad met een zeer chique uitstraling tegenover. Bij het antieke marmeren aanrechtblad ontstaat door de hoge temperatuur waar het blad aan wordt blootgesteld een matte reliëf afwerking. Ook deze optie is wat vlekgevoeliger. Het leather aanrechtblad van marmer valt qua uiterlijk tussen gezoet en antiek in en beschikt ook over een matte reliëf afwerking. Ongeacht de optie waar u voor kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Wanneer u kiest voor marmer, kiest u voor een compleet uniek en gepersonaliseerd aanrechtblad in uw keuken.

Onderhoud van uw marmeren blad

Om uw marmeren aanrechtblad zo lang mogelijk mooi te houden, zijn er een aantal do’s en don’ts om rekening mee te houden. Wanneer u ingrediënten gaat snijden, legt u hier bij voorkeur altijd een snijplank onder. Bij hete of ijskoude producten gebruikt u een onderzetter. Daarnaast is het aan te raden om het marmeren blad dagelijks met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel als allesreiniger af te nemen. Ook gebruikt u één keer per maand de meegeleverde onderhoudsset. Door deze set verzadigen de poriën van het blad en wordt het oppervlak vuilafstotend. Er zijn ook een aantal dingen die u vooral niet moet doen, zoals het gebruiken van schuurmiddelen of een schuurspons. Ook groene zeep en agressieve reinigingsmiddelen worden afgeraden.

Bezoek een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van het marmeren aanrechtblad? Kom dan langs bij een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag verder en laten u met plezier alle mogelijkheden van het luxe en exclusieve marmer zien.

Terug
Sluiten