Granieten aanrechtblad - Marquardt Küchen

Granieten aanrechtblad: luxe en uniek

Een granieten aanrechtblad straalt luxe uit in uw keuken. Doordat graniet een natuursteen is krijgt u ook direct een unieke uitstraling met een granieten aanrechtblad. Iedere natuursteen is tenslotte anders. Naast dat het een uniek en luxe product is, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor dit werkblad. Lees meer over de voordelen en het onderhoud van een granieten aanrechtblad en laat u inspireren.

 

 

 

Langer genieten met een graniet

De keuken is een plek die iedere dag intensief gebruikt wordt. Daarom is het van belang dat u jarenlang plezier heeft van de uitstraling en functie van uw aanrechtblad. Met een granieten aanrechtblad haalt u zowel luxe in huis als een hoop praktische voordelen. Het uithardingsproces van graniet zorgt ervoor dat dit materiaal erg hard is. Hierdoor kan het aanrechtblad tegen een stootje. Daarnaast is graniet redelijk hittebestendig, wel wordt er altijd aangeraden om gebruik te maken van onderzetters bij hete of ijskoude pannen. Gebruik ook altijd een snijplank. Op deze manier kunt u jarenlang van een granieten aanrechtblad genieten. 

Granieten voor iedere keuken

Of u nu een strakke en moderne keuken heeft of een landelijke: met graniet zijn er genoeg mogelijkheden. Dit materiaal heeft drie basiskleuren: wit, zwart en roze. Binnen deze drie kleuren heeft u nog ruime keuze uit stijl. Kies voor een compleet zwart granieten aanrechtblad of juist een gemêleerd blad met lichtere kleuren. Welke stijl of kleur u ook kiest, het is een natuurproduct en hierdoor heeft elk aanrechtblad een unieke kleur, structuur en oppervlakte afwerking. Naast dat graniet verwerkt kan worden als aanrechtblad heeft u ook de keuze om het te laten plaatsen als achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak. Bekijk het brede assortiment graniet bij Marquardt Küchen dat bewerkt wordt in onze eigen fabriek in Duitsland.

Onderhoud van een granieten aanrechtblad

Om zo lang mogelijk van een granieten aanrechtblad te genieten is het belangrijk om deze op een juiste manier te onderhouden. Door dit aanrechtblad met heet water en een licht schoonmaakmiddel te reinigen wordt het blad schoon en haalt u vlekken eruit. Wees voorzichtig met bijtende stoffen, zoals wijn en agressief schoonmaakmiddel, want deze kunnen makkelijk in het materiaal dringen doordat het materiaal poreus is. Een middel om dit te voorkomen is om het aanrechtblad regelmatig te impregneren. Zo heeft u jarenlang plezier van uw granieten aanrechtblad.

Bekijk de granieten aanrechtbladen in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een eigen unieke granieten aanrechtblad en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bij uw keukenstijl? Breng dan een bezoek aan een van de vier Nederlandse vestigingen van Marquardt Küchen. Maak eventueel vooraf een afspraak met een van onze adviseurs, zodat wij u gelijk kunnen helpen. Zij informeren u graag en laten u alle mogelijkheden zien die u heeft met de verschillende aanrechtbladen.

Terug
Sluiten