Composieten aanrechtblad - Marquardt Küchen

Composieten aanrechtblad: sterk en praktisch

Een composieten aanrechtblad is een uitstekende keuze voor uw keuken, dankzij de vele voordelen. Dit product straalt luxe uit en is naast een praktische ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Ook is dit type geschikt voor PITT cooking. Bij Marquardt Küchen vertellen we u alles over de voordelen en het onderhoud van een composieten aanrechtblad. Lees verder en ontdek of composiet iets voor u is.  

Sterk en hygiënisch

Composiet is een bewerkt product dat natuursteen bevat. Dit maakt dat het materiaal perfect is voor gebruik in keukens, omdat het zeer sterk is. Door deze kenmerken is een aanrechtblad van dit materiaal stootvast en krasbestendig. Ondanks deze kenmerken is het wel slim om altijd bij het snijden een snijplank te gebruiken. Dankzij het productieproces is composiet ook zeer dicht, waardoor vocht en vloeistoffen langer op het oppervlak blijven liggen en niet in het materiaal trekken. Hierdoor is composiet erg hygiënisch. Bovendien is het materiaal ten opzichte van bijvoorbeeld natuursteen beter bestand tegen hitte. Toch is het raadzaam om hete pannen of ijskoude producten altijd op een onderzetter te plaatsen. Geniet langer met een composieten aanrechtblad door zijn stevigheid en slijtvast materiaal.

 

Composiet onderhouden

Een composieten aanrechtblad is makkelijk te onderhouden, doordat vloeistoffen minder snel in het oppervlak trekken. Wanneer u langer wilt genieten van het aanrechtblad dan is het raadzaam om altijd direct het aanrechtblad droog te maken nadat dit nat geworden is: ongeacht welke vloeistof erop ligt. Ook blijft het blad langer mooi door voedsel en vervuiling direct te verwijderen en het blad daarna schoon te maken met warm water en een licht schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. Let op met bijtende middelen, want deze kunnen blijvende schade veroorzaken en geldt over het algemeen voor ieder werkblad. Wanneer u het composieten aanrechtblad regelmatig onderhoudt blijft het mooi en gaat het langer mee. Maak uw composieten aanrechtblad dichter door het eens per jaar te impregneren.

 

Bekijk de composieten aanrechtbladen in onze showroom

Heeft u interesse in een composieten aanrechtblad en wilt u graag meer weten? Kom dan langs in een van onze showrooms om de aanrechtbladen met eigen ogen te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk ook eens ons graniet assortiment. Marquardt Küchen is specialist in graniet en heeft tevens een eigen granietfabriek in Duitsland.

 

Terug
Sluiten