Aanrechtbladen van hoge kwaliteit

Aanrechtbladen van hoge kwaliteit

Met een goed aanrechtblad kunt u jarenlang vooruit. De keuken is een plek die vaak en intensief wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk om een aanrechtblad te hebben dat voldoet aan de juiste eisen. Bij Marquardt Küchen vindt u alleen aanrechtbladen van de beste kwaliteit. Lees verder en ontdek de verschillende soorten aanrechtbladen en kies een aanrechtblad dat bij u en uw keuken past. 

Graniet

Het plaatsen van een granieten aanrechtblad zorgt voor een luxe uitstraling in de keuken. Doordat het materiaal van natuursteen is ziet geen enkel granieten aanrechtblad er hetzelfde uit wat zorgt voor meer uniekheid in uw keuken.

Marmer

Naast graniet is marmer een natuurproduct dat bestaat uit kalkzandsteen. Een marmeren aanrechtblad heeft een klassieke en luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de aderpatronen in het gesteente voor een uniek uiterlijk.

Composiet

Met een aanrechtblad van composiet haalt u een natuurproduct in huis, waardoor u altijd een uniek blad heeft. Composiet is één van de hardste materialen en daardoor is dit aanrechtblad sterk. Het bewerkte natuursteen zorgt voor een onderhoudsvriendelijk en glad oppervlak.

Keramiek

Keramiek is een luxe materiaal met een natuurlijke uitstraling en diverse goede eigenschappen. Hierdoor is het materiaal bij uitstek geschikt voor werkbladen in de keuken. Het veelzijdige keramieken werkblad is keihard en daardoor relatief krasbestendig, hittebestendig en vlekbestendig.

Maak een afspraak met een adviseur

Bent u op zoek naar het juiste aanrechtblad en wilt u graag advies van een keukenprofessional? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom bij u in de buurt. Wij zetten uw keukenwensen op papier en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Terug
Sluiten