Uitverkoop keukens - Marquardt Küchen

Een keuken met graniet voor de laagste prijs!

“Een keuken met graniet voor iedereen, tegen een lage prijs”. Met dit beeld is Marquardt Küchen in 1991 opgericht in Duitsland. Sinds 2015 zijn er ook showrooms van Marquardt in Nederland. Marquardt bezit een eigen granietfabriek waardoor het mogelijk is om de lage prijs voor keukens met graniet mogelijk te maken.

De keukens in de showrooms gaan te zijner tijd in de uitverkoop. Een mooie gelegenheid om een prachtige keuken met natuursteen aan te schaffen. Met de showroom uitverkoop keukens heeft u zeker weten de laagste prijs voor een keuken met graniet.

De showroomkeukens moeten ook met regelmaat vervangen worden om plaats te maken voor nieuwe exemplaren, met de nieuwste trends. De oude showroommodellen gaan daarom sterk afgeprijsd in de uitverkoop. De uitverkoop van onze showroomkeukens is dus uw kans om een showroomkeuken uit te zoeken voor de laagste prijs. Breng een bezoek aan één van de showrooms van Marquardt Küchen bij u in de buurt om te zien welke showroomkeukens er op dit moment in de uitverkoop staan.

Terug
Sluiten