De moderne keukens van Marquardt Küchen

Moderne keukens bij Marquardt

De moderne keuken is herkenbaar aan een strakke afwerking en belijning. U kiest natuurlijk zelf voor de inrichting van uw moderne keuken, maar u kunt denken aan een greeploos ontwerp met een minimalistisch design, bijvoorbeeld zonder bovenkasten. Een moderne keuken zorgt voor een opgeruimde look en is vaak voorzien van trendy details. Bij Marquardt vindt u diverse mogelijkheden om uw keuken een moderne uitstraling te geven.

Moderne keukenfronten

Kasten en keukenfronten hebben een gladde uitvoering in een moderne keuken. Het formaat van de kasten en lades is ruim, zodat er zo min mogelijk naden te zien zijn. Greeploze fronten zorgen voor een strak uiterlijk. U kunt kiezen voor een hoogglans of matte afwerking in een basiskleur als wit, zwart, grijs of antraciet. Maar ook trendy felle kleuren passen bij een moderne keuken.

Moderne keukenbladen

Bij een moderne keuken hoort een strak keukenblad. Denk daarbij aan glas, rvs, kunststof, keramiek of graniet. Deze bladen zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. Bij Marquardt zijn we specialist op het gebied van graniet. Wij maken uw werkblad geheel naar wens op maat voor een perfecte afwerking van de ingebouwde spoelbak of kookplaat.

Moderne apparatuur

Bij een moderne keuken is de apparatuur vaak ingebouwd om het strakke uiterlijk compleet te maken. Apparatuur die wel zichtbaar is, zoals de oven en de kookplaat, hebben bij voorkeur een minimalistisch design in een moderne inrichting. Denk aan een inductiekookplaat die met zijn strakke vormgeving opgaat in het werkblad. Ook een ingebouwde koffiemachine is een mooi accessoire voor de moderne keuken. Met strak vormgegeven kranen, misschien wel in een trendy kleur, maakt u de moderne uitstraling van uw keuken helemaal af.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw moderne keuken? Neem dan eens een kijkje in een van de vier Nederlandse showrooms van Marquardt Küchen. Onze adviseurs staan voor u klaar en laten u de diverse mogelijkheden graag zien.

Terug
Sluiten