De landelijke keukens van Marquardt Küchen

Stijlvol en charmant - onze landelijke keukens!

Bent u op zoek naar een stijlvolle keuken die met liefde voor detail en oog voor wooncomfort gemaakt is? Kiest u dan een landelijke keuken van Marquardt Küchen. Het maakt niet uit voor welke keukenvorm u kiest - een rechte keuken, een U-keuken of L-keuken of een keuken met een kookeiland - de landelijke keukens van Marquardt zien er altijd piekfijn uit.

Witte fronten en lichte houttinten zorgen in de moderne landelijke keukens voor een aangenaam woongevoel. Gedetailleerde structuurelementen, fronten in cassetteoptiek en elegante grepen geven de keuken een karakteristiek landelijke stijl. Natuurlijke houten fronten en schappen, alsook lichte pastelkleuren zorgen voor een warme sfeer met nog meer charme. Daardoor ontstaat de karakteristieke warmte en gezelligheid die zo kenmerkend is voor onze keukens in landelijke stijl.Terwijl het design verleidelijk aan nostalgie en traditie appelleert, overtuigt de hypermoderne, in Duitsland gemaakte A-merkapparatuur op technisch vlak en wordt het koken hierdoor een stuk leuker.

Keukenbladen van natuursteen en composiet sluiten naadloos bij de landelijke stijl aan. Graniet verleent uw keuken een natuurlijke uitstraling en een tijdloze elegantie. Aan wat voor uitvoering u ook de voorkeur geeft - donker of licht, regelmatig of gevlamd - wij hebben voor uw landelijke keuken precies het goede granieten werkblad! Zoek zelf het werkblad uit dat u het mooiste vindt en geef uw keuken een persoonlijk cachet.

Bent u op zoek naar een stijlvolle, moderne landelijke keuken die klassieke landelijke elementen combineert met hypermoderne keukentechniek? Kies dan een keuken uit de landelijke keukens van Marquardt Küchen!

Terug
Sluiten