De klassieke keukens van Marquardt Küchen

Tijdloos elegant - onze klassieke keukens!

Onze klassieke keukens combineren tijdloze elegantie met een aangenaam woongevoel. De klassieke serie is voor alle keukenvormen verkrijgbaar, welke keuken u ook kiest: een rechte keuken, een L-vormige keuken of U-vormige keuken of een keuken met een kookeiland.

De klassieke keukens van Marquardt combineren stijlvolle, rechte vormen met de functionaliteit van de modernste Duitse merkapparatuur. Door toepassing van eenvoudige, sobere keukendeurtjes hebben onze klassieke keukens een bijzondere charme, terwijl de heldere lijnen zorgen voor een typisch tijdloos en comfortabel karakter. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u uw keuken een elegant en eenvoudig cachet geven door voor de keukenfrontjes rustige, lichte tinten te kiezen of het wooncomfort onderstrepen door te kiezen voor bijvoorbeeld donkere lak.

Geen materiaal past beter bij een tijdloos elegante keuken dan graniet. Natuursteen en composiet harmoniëren zowel met natuurlijke houten fronten als met mat of glanzend gelakte keukenfronten, waardoor de rechte lijnen van onze klassieke keukens extra goed tot hun recht komen. Bovendien gaat een keukenwerkblad van graniet door zijn hoge kwaliteit lang mee, zodat u lang van uw keuken kunt genieten.

Door de combinatie van modern design met steen en hout zijn de klassieke keukens van Marquardt bijzonder elegant en comfortabel. In de loop der jaren groeit uw keuken daardoor uit tot het middelpunt van uw huis!

Terug
Sluiten