U-keukens van Marquardt Küchen

U-keuken

Optimaal gebruik van de ruimte - een U-keuken van Marquardt!

Voor grote ruimtes zijn U-vormige keukens ideaal, want ze maken het mogelijk de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Ruimte, ruimte en nog meer ruimte
U-keukens bieden een zeer groot werkoppervlak, waardoor u eenvoudig samen kunt koken. Deze keukenopstelling zorgt daarmee voor een communicatieve en hartelijke sfeer. Het keukenwerkblad biedt niet alleen voldoende plaats voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat en waterkoker, maar ook de kasten bieden voldoende opbergruimte. Hier vinden al uw keukenbenodigdheden probleemloos een eigen plek en dankzij de intelligente oplossingen van Marquardt, zoals hoekkasten met carrousels, heeft u nog meer ruimte. Bovendien stelt de U-opstelling u in staat om efficiënt te werken vanwege de korte loopafstanden en weldoordachte indeling van de kasten.

U-keuken met graniet
Daarbij kunt u met keukenwerkbladen van graniet uw keuken een bijzonder cachet geven. Bij Marquardt Küchen kunt u kiezen uit meer dan 80 verschillende soorten natuursteen en composiet, die u zelf in onze eigen granietfabriek in Emleben kunt komen bekijken - en dat alles tegen constante, ongeëvenaard lage fabrieksprijzen.

Een U-vormige keuken van Marquardt biedt maximale opbergruimte, veel werkoppervlak, een hoogwaardig design, een werkblad van het beste graniet en intelligente keukenoplossingen.

Terug
Sluiten