Parallel keukens van Marquardt Küchen

Parallelkeukens

Veel opbergruimte en werkvlakken: de parallel keukens van Marquardt!

U heeft graag veel werkruimte en bent een fan van open keukens? Dan is een keuken met twee blokken voor u ideaal!

Geschikt voor open keukens of kleinere ruimtes
Door de plaatsing tegen twee tegenover elkaar staande wanden is deze keukenvorm niet alleen zeer geschikt voor open keukens, die door hun bouw aansluiten op de eet- of woonkamer, maar ook voor kleinere ruimtes. De stijlvolle combinatie van gesloten en open elementen zorgt voor een bijzonder hoog kookcomfort met maximale bergruimte. Door de speciale constructie van Marquardt met naar voren getrokken werkbladen en diepe onderkasten kunt u elk hoekje nuttig gebruiken.

Veel werkruimte beschikbaar
Door de uitgekiende indeling van de twee keukenblokken wordt de ruimte optimaal benut. Dat komt de beschikbare werkruimte ten goede. U hebt volop ruimte om te koken, het eten voor te bereiden en uw keukenapparatuur te plaatsen.

Parallel keuken met graniet
De parallel keukens van Marquardt bieden niet alleen een optimale functionaliteit, maar worden tevens gekenmerkt door een hoogwaardig design en hoogwaardige keukenwerkbladen van graniet. Na het kiezen van uw werkblad uit meer dan 80 soorten graniet, kunt u zelf uw persoonlijke graniet in onze granietfabriek komen bekijken. Op die manier maakt u van uw parallel keuken het hoogtepunt van uw huis.

De adviseurs van Marquardt passen uw keuken zo goed mogelijk aan op uw persoonlijke wensen en aan de kenmerken van de ruimte.

Terug
Sluiten