L-keukens van Marquardt Küchen

L-keuken

Een L-keuken van Marquardt Küchen biedt de perfecte combinatie van compactheid, volop afzetruimte en een hoog kookcomfort, dankzij korte loopafstanden.

Efficiënt werken
Door de L-vorm kunt u met name in vierkante ruimtes moeiteloos een eethoek realiseren. Ook voor woonkeukens is een L-keuken een goede keus, want dit type keuken biedt veel werkoppervlak en opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de woonruimte. De speciale vorm zorgt bovendien voor korte loopafstanden, zodat u efficiënt kunt werken. Zo kunt u ontspannender koken en heeft u al het nodige binnen handbereik.

Extra ruimte
De L-keukens van Marquardt Küchen verenigen een verfijnde techniek met een elegant design en maken het mogelijk de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Dankzij de hoogwaardige inbouwelementen, zoals carrousels voor de hoekkasten, beschikt u over veel opbergruimte voor pannen en andere keukenspullen, terwijl de hoeken van het keukenwerkblad extra ruimte bieden. Zo heeft u alle keukenbenodigdheden altijd binnen handbereik en kunt u zich volledig concentreren op het koken van uw lievelingsgerechten.

L-keuken met graniet
Bij Marquardt Küchen kunt u kiezen uit meer dan 80 soorten natuursteen en composiet en zo een L-vormige keuken verwezenlijken die van een tijdloze kwaliteit en elegantie is. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf het keukenwerkblad van graniet te bekijken in onze granietfabriek in Emleben. In een L-keuken van Marquardt voelt u zich lekker en op uw gemak, heeft alles zijn plaats en is koken een waar genoegen.

Terug
Sluiten