Kookeilanden van Marquardt Küchen

Keukens met een kookeiland

Het hoogtepunt van elk huis: een eilandkeuken van Marquardt!

Voor wie over veel ruimte beschikt, is een keuken met kookeiland ideaal. Die geeft u namelijk meer dan genoeg werkoppervlak, zonder dat dat ten koste gaat van de ruimte.

Levendig middelpunt
Aangezien eilandkeukens van alle kanten toegankelijk en open zijn, nodigen ze ertoe uit om samen met uw gezin of vrienden te koken. Uw keuken wordt daarmee een levendig middelpunt dat iedereen samenbrengt. De omringende wanden kunnen naar eigen inzicht worden vormgegeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijpassend keukenblok voor extra opbergruimte en nog meer werkoppervlak als perfecte aanvulling op uw keuken met kookeiland?

Eilandkeuken met graniet
Door hun plaatsing vervullen eilandkeukens een centrale rol in de ruimte. Wat ligt er dan meer voor de hand dan een werkblad van prachtig graniet? Bij Marquardt Küchen kunt u kiezen uit keukenwerkbladen en elementen van meer dan 80 soorten natuursteen en composiet, die u zelf in onze eigen granietfabriek kunt komen bekijken. Zo geeft u uw keuken een uniek, tijdloos uiterlijk en wordt deze de blikvanger in uw huis.

Sfeer en kookplezier
Een hoogwaardige keuken met kookeiland met hoogwaardig graniet en dito design staat borg voor een open, ontspannen woonsfeer en volop kookplezier. Bij Marquardt Küchen kunt u uw droomkeuken helemaal naar eigen inzicht vormgeven!

Terug
Sluiten