Keukenblokken van Marquardt Küchen

Keukenblok

De beste oplossing als u maar één wand ter beschikking heeft: de keukenblokken van Marquardt Keukens!

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan de eenvoud van een 1-wandige keuken of die maar één wand ter beschikking heeft, zijn de keukenblokken van Marquardt de beste oplossing.

Optimaal en ruimtebesparend
Dankzij de gestandaardiseerde, optimaal ingedeelde keukenblokken staat niets uw kookgenot nog in de weg. Alle belangrijke voorzieningen, zoals de kookplaat, de koelkast, de oven en de afzuigkap, zijn met dank aan de compacte bouw optimaal en ruimtebesparend geplaatst.

Functionele inrichting
De naar voren getrokken werkbladen en diepe onderkasten zorgen ervoor dat deze keukenvariant toch veel opbergruimte en plaats om te werken biedt. Hoe uw keuken ook is ingedeeld, de adviseurs bij Marquardt slagen er altijd in om de functionaliteit en het kookcomfort voor onze klanten te maximaliseren.

Hoogst mogelijke kwaliteit
Daarbij staat het ruime granietaanbod van Marquardt Küchen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Doordat wij over een eigen granietfabriek beschikken kan het werkblad van uw keuken precies op maat gemaakt worden, tegen een constante, ongeëvenaard lage fabrieksprijs. Daar kunnen onze concurrenten niet aan tippen.

Rechte keuken met graniet
Kom naar onze fabriek in Emleben en kies zelf het natuursteen of composiet uit dat u het mooiste vindt. Daarmee maakt u van uw keukenblok een echt hoogtepunt! De keukenblokken van Marquardt zijn bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor plaatsing in kleine ruimtes. Wij bieden u design van hoge kwaliteit, u kunt zelf het graniet voor uw werkblad uitzoeken en dat tegen een onverslaanbare prijs - dat vindt u alleen bij Marquardt Küchen!

Terug
Sluiten