keuken met bar - Marquardt Küchen

Keuken met bar

De keuken met bar is steeds vaker terug te zien. Deze keukentrend stijgt niet voor niets in populariteit, want hij biedt diverse voordelen. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om de keuken én bar geheel naar uw smaak aan te passen. Wilt u meer weten over deze razend populaire keukentrend? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de mogelijkheden bij Marquardt Küchen.

De mogelijkheden

De keuken met bar kan zowel worden toegepast in kleine als grote keukens. Vooral opens keukens lenen zich perfect voor een bar, die dient als een verbindstuk tussen de keuken en uw woonruimte. Vooral bij kleinere keukens is een open keuken een goede optie, zodat de ruimte optimaal benut wordt en zo voorkomen wordt dat de ruimte te vol wordt. Daarnaast kan deze keukenopstelling gecombineerd worden met verschillende keukenstijlen. Denk hierbij aan een moderne, landelijke of klassieke keuken.

De voordelen

Een keuken met bar biedt diverse voordelen. Allereerst zorgt de bar voor extra gezelligheid in de keuken. Ieder gezelschap, of het nu uw partner, kinderen of vrienden zijn, schuiven gezellig aan terwijl u staat te koken. Ook is het de perfecte plek om de krant te lezen onder het genot van een kopje koffie of thee. Bovendien houdt u uw kinderen goed in de gaten tijdens het koken. Tot slot kan de bar ook fungeren als keukentafel, om gezellig met uw gezin of gezelschap te genieten van een versbereide maaltijd. Naast de gezelligheid en sfeervolle opstelling is een keuken met bar dus ook ontzettend praktisch.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Bent u benieuwd naar deze keukentrend en wilt u graag meer inspiratie opdoen? In onze showrooms vindt u verschillende modelkeukens zodat u zelf ervaart hoe de keukens er in het echt uitzien. De mogelijkheden zorgen voor extra inspiratie en bovendien kunt u met al uw vragen direct terecht bij onze keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Terug
Sluiten