Hoekkeukens van Marquardt Küchen

Hoekkeuken

De ruimte optimaal benutten tot in de hoeken: de hoekkeukens van Marquardt!

Heeft u wat meer ruimte in de keuken, dan is een hoekkeuken van Marquardt echt iets voor u! Met als resultaat veel afzetruimte en opbergruimte.

Koken en spoelen gescheiden
Een hoekkeuken zijn eigenlijk twee keukenblokken haaks op elkaar geplaatst. Hierdoor kunnen het kookgedeelte en het spoelgedeelte beide een eigen zijde krijgen. Er ontstaat een legio aan afzetruimte rondom de kookplaat, een pan is makkelijk even aan de kant gezet en het snijden van groenten gaat snel tussen het koken door. De extra ruimte bij de spoelbak zorgt dat de vuile vaat, die net even niet in de vaatwasser paste, niet in de weg staat tijdens het werken in de keuken.Zo kunt u onbezorgd voorbereidingen doen voor een overheerlijke maaltijd.

Van alle gemakken voorzien
Door de indeling van de keuken in een hoek zijn de loopafstanden minimaal, het afgieten van een pan is zo gebeurd. Daarnaast zijn alle kookbenodigdheden altijd binnen handbereik. De hoek in de hoekkeuken is vaak nog een lastige plek. Dankzij de hoogwaardige hoekoplossingen van Marquardt, zoals carrousels, wordt zelfs de hoekruimte optimaal benut. En de hoek van het werkblad dient als een ideale plek voor het plaatsen van bijvoorbeeld het koffiezetapparaat.

Hoekkeuken met graniet
Kortom, met een hoekkeuken van Marquardt Küchen heeft u de perfecte werkplek, wat de basis is voor een voortreffelijke maaltijd. Met een granieten werkblad uit onze eigen granietfabriek maakt u het plaatje compleet. De adviseurs van Marquardt stellen graag de juiste combinatie, functionaliteit en uitstraling, met u samen.

Terug
Sluiten