Taj Mahal

  • schitterend marmeren werkblad
  • Exclusieve uitstraling
  • Uniek doorlopend werkblad

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Moderne Taj Mahal keuken

Moderne Taj Mahal keuken met marmeren werkblad Deze moderne, rechte keuken heeft een fraaie afwerking doordat het mat witte keukenblok met een schitterend marmeren werkblad is ingepakt.

Moderne keuken met een exclusieve uitstraling
Deze keuken heeft een modern en sfeervol design. De strak witte keukenkastjes zijn ingepakt met een warm marmeren werkblad. Aan weerszijden van het keukenblok loopt het luxe werkblad door naar beneden. Ook loopt het keukenblad door in de spoelbak, wat extra exclusief oogt. De spoelbak wordt aangevuld door een bijzondere goudkleurige kraan, die uitstekend past bij het warme marmer.

Een bijzondere inspiratiebron
Deze keuken is geïnspireerd op de Taj Mahal, een wit, marmeren mausoleum in India. Op de verdiepte achterwand is ook een subtiele opdruk van het gigantische bouwwerk te zien. Het marmer in deze keuken komt rechtstreeks uit de natuur en heeft daardoor een uniek design. Geen enkel werkblad is hetzelfde. In combinatie met de bijzondere details heeft deze keuken een extra sfeervolle en exclusieve uitstraling.

Oog voor detail
In deze moderne keuken is veel oog voor detail. Naast de bijzondere goudkleurige kraan en het unieke, doorlopende werkblad is deze keuken voorzien van fraaie details. Zo is de onderkant van de keuken afgewerkt met een spiegelplint. Naast het keukenblok bevinden zich enkele ingebouwde wandkasten en een moderne inbouwoven. Boven de inductiekookplaat hangt een ingebouwde Novy plafondunit die volledig uit het gezichtsveld is. Eveneens is er indirecte verlichting verwerkt in de koof boven het keukenblok, wat voor een extra modern aanzicht zorgt.

Maak een afspraak met een adviseur
Is deze keuken iets voor u? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Een doorlopend marmeren werkblad
keukenapparatuur Miele en siemens
Elementen uit eigen fabriek Werkblad met vlakinbouw inductie kookplaat en spoelbak, maar ook een spiegelplint
Terug
Sluiten