Oro Preto & Sabbia Beige

  • Lades bij kookgedeelte
  • Spoelgedeelte van robuust graniet
  • Design wandkasten

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Eilandkeuken met Oro Preto graniet en Sabbia Beige composiet

Design eilandkeuken in warm eikenhout met donker graniet en licht composiet

Puur natuur

"Puur natuur" is het motto van deze fraaie eilandkeuken. Het donkere graniet, het warme eiken, het staat in een prachtig contrast met het lichte composiet. Er ontstaat een warme, chique uitstraling met een fris tintje.

Donker graniet met licht composiet

De kwalitatief hoogwaardige afwerking en de doordachte functionaliteiten maken van deze keuken het hart van uw huis. Zwart en zandkleurig natuursteen met massief eiken fronten vormen samen een prachtige combinatie in deze keuken. Het eiland met het in het midden geplaatste granieten werkblad met spoelbak verbindt de werkplek met het praktische aanrecht.

Strakke belijning

De frontbreede opleggrepen op de keukendeurtjes zorgen samen met de grote lades voor een strakke belijning. De gesloten vormgeving van de massief houten deuren wordt afgerond door de lichte, zacht mat gelakte fronten.

Details in de keuken

De regaalkasten die in kleur contrasteren met de omgeving zijn een leuk detail en geven een speels effect aan de keuken. Mede als het uitstekende blok waar de keukenapparatuur netjes op werkhoogte in is weggewerkt.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Oro Preto geborsteld graniet en Sabbia Beige geborsteld composiet
Randen 80 mm dik, 20 mm dik
Elementen uit eigen fabriek Werkblad met inbouw inductie kookplaat, natuurstenen spoelgedeelte met onderbouw spoelbak
Keukenfront Echt hout eiken Marone, lak Sahara soft-mat
Keukenapparatuur Siemens

Klant review: N. & B. Hagens

“Wij zijn eerst zelf aan de slag gegaan om een 3D-ontwerp te maken voor onze keuken, maar we kwamen er niet uit dus hebben een afspraak gemaakt bij Marquardt. Daar werd echt met ons meegedacht. Advies gekregen over wat wel en niet handig is. We zijn erg blij met het resultaat. Complimenten voor de organisatie, ik raad ze iedereen aan.”

Terug
Sluiten