Iron ash keramiek

  • uniek in zijn soort door handgemaakt cementoppervlak
  • Pitt Cooking
  • veel opbergruimte

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Eilandkeuken met Iron ash keramiek

Een industriële keuken met zwarte en grijze elementen, voorzien van een keramieken werkblad met een dikte van 12 mm in de kleur Iron ash

Industriële keuken

De keuken heeft een industriële look dankzij de combinatie tussen donkere elementen en grijstinten. De chroomkleurige afzuigkap vormt een ware eyecatcher in de keuken. Ook de bijzondere Pitt Cooking kookplaat, waarbij het net lijkt alsof de gaspitten los op het werkblad liggen, vormt een bijzonder element in de keuken. De greeploze keukenkasten zorgen tot slot voor de strakke look die de uitstraling van de keuken compleet maakt. De keukenmeubelen zijn afkomstig uit de Matrix 900 lijn, waardoor de onderkasten maar liefst 90 cm hoog zijn.

Unieke (schuif)deuren

De keuken is voorzien van coulisse schuifdeuren, die volledig geïntegreerd zijn in de kastenwand. De deuren zijn hierdoor geschikt voor een multifunctioneel gebruik. De beschikbare opbergruimte in de keuken wordt zo op een stijlvolle manier vormgegeven. Daarnaast is het deurfront van het eiland een handgemaakt cementoppervlak, wat ervoor zorgt dat iedere deur een uniek design heeft.

Pitt Cooking

Pitt Cooking is een nieuwe, vooruitstrevende manier van koken waarbij design wordt gecombineerd met techniek. De kookpitten zijn volledig geïntegreerd in het keukenblad, evenals de bijbehorende ontstekingsknoppen. Dit zorgt voor een minimalistisch design. De kookplaat is in dit geval geïntegreerd in het keramieken werkblad en kan naar uw behoefte worden samengesteld.  

Specificaties

Algemeen
Werkblad Iron ash satijnen keramiek
Randen 12 mm dik
Elementen uit eigen fabriek Werkblad met Pitt Cooking en vlakinbouw spoelbak
Keukenfront Deurfront met echt handgemaakt cementoppervlak
Keukenapparatuur AEG en Pitt Cooking
Terug
Sluiten