Grey Molino

  • luxe kookplaat/afzuig combinatie van Bora
  • kookeiland met bar
  • greeploze keukenkasten
  • strak design

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Eilandkeuken met Grey Molino composiet

Designkeuken met een wit kookeiland en een dik, composieten werkblad dat voor een stoere look zorgt

Een keuken met body

Dankzij het dikke composieten werkblad heeft deze keuken met eiland een stoere uitstraling. Het composieten Molino Grey werkblad heeft een dikte van 6 cm en past prachtig bij het design van deze keuken. Het front is voorzien van een ultiem mat effect, wat voor een extra touch zorgt in de uitstraling van deze keuken. Ondanks de stoere look heeft de keuken een frisse uitstraling dankzij de witte kleur.

Ultiem kookplezier met Bora

De keuken is voorzien van een luxe kookplaat/afzuig combinatie van het gerenommeerde keukenmerk Bora. De afzuiging bevindt zich in de kookplaat, waardoor kookgeuren geen enkele kans krijgen om zich door de ruimte te verspreiden. Bovendien zorgt het strakke design van de Bora kookplaat/afzuig combinatie voor een prachtig uiterlijk en een bijzonder contrast met de witte kleur van de keuken.

Ruimtelijk en open

Het kookeiland zorgt voor het ultieme middelpunt van deze keuken. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om ook als bar gebruikt te worden. Drink hier heerlijk rustig uw kopje koffie of geniet van gezelschap tijdens het koken. Dankzij de bar komt de keuken tot leven en hangt er een open, gezellige sfeer. Zo vormt de keuken het centrale punt van uw huis.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Grey Molino composiet
Randen 60 mm dik
Elementen uit eigen fabriek werkblad met vlakinbouw inductie kookplaat en onderbouw spoelbak
Keukenfront Arctis wit
Keukenapparatuur AEG en Bora
Terug
Sluiten