Donkerblauw gelakte keuken met marmeren accenten

  • Unieke nachtblauwe kleur keukenkasten
  • Siemens apparatuur uitgevoerd in de kleur wit
  • Straalt klasse en stijl uit door het wit marmeren werkblad

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Donkerblauw gelakte keuken met marmeren accenten

Deze donkerblauwe keuken met een wit marmeren accent straalt stijl en klasse uit. Bekijk deze keuken hier bij Marquardt Küchen. Is er 24/7 voor u!

Deze keuken heeft een nachtblauwe kleur. Het marmeren werkblad loopt door in de achterwand en zorgt hiermee voor een fraai contrast.

Donkerblauwe keukenkasten

Met deze keuken kiest u voor een uniek, subtiel design. De donkerblauwe kleur is net wat minder hard dan zwart en zorgt hiermee voor een stijlvol uiterlijk. De keuken is voorzien van zowel onder- als bovenkasten. Dit zorgt voor voldoende opbergruimte, zodat u al uw potten, pannen, keukenapparatuur en andere benodigdheden een plekje kunt geven. Een bijzonder detail is de spiegelplint. Deze zorgt voor een leuk, maar subtiel effect om de donkere kleur te doorbreken.

De keukentrend van nu: wit in de keuken

De kleur wit is nog steeds populair in keukenland. Deze kleur zien we in deze keuken terug in het marmeren werkblad, de onderbouw spoelbak en zelfs de kraan. Ook de Siemens oven is uitgevoerd in de kleur wit. Hierdoor zorgen al deze stijlvolle voor een mooi geheel en contrasteert dit prachtig met de donkerblauwe kleur van de keukenkasten.

De keukenapparatuur

In deze keuken zien we een prachtige, wit gekleurde Siemens oven die direct in het oog springt. De oven is voorzien van een Wi-Fi aansluiting, waardoor deze ook op afstand bedienbaar is via een smartphone. Dit is zeer handig als u alvast de oven wilt voorverwarmen, maar nog niet in de buurt van de keuken bent. De afzuigunit is subtiel weggewerkt onder de bovenkasten. De kookplaat is geïntegreerd in het marmeren werkblad en heeft een egaal oppervlak, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Maak een afspraak met een van de adviseurs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze keuken? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Specificaties

Terug
Sluiten