Cubanit glans

  • Moderne uitstraling
  • Stoer composieten werkblad
  • Apparatuur van Siemens

Nieuw: ontdek de gehele keukencollectie

Ontvang de keukencatalogus vol keukens met graniet in uw brievenbus. Gratis thuisbezorgd!

Moderne keuken in Cubanit glans

Deze moderne keuken met L-opstelling is uitgevoerd in de beigetint Cubanit en heeft een hoogglans afwerking. Het werkblad is gemaakt van stoer composiet en hetzelfde materiaal is toegepast op de achterwand van de kookplaat.

Moderne keuken met een gelakt design

Deze moderne keuken is uitgevoerd in de kleur Cubanit, een koele beigetint. De keuken is in meerdere kleuren leverbaar. De fronten van de keukenkastjes hebben een hoogglans afwerking, wat deze keuken een gelakt design geeft. Daarnaast is de keuken voorzien van een stoer composieten werkblad in een warme, beige kleur met een dikte van 8 cm. Dit werkblad trekt door naar de stenen achterwand bij de kookplaat. Verder heeft de keuken een bijzondere L-opstelling, met enerzijds een compleet keukenblok en anderzijds ingebouwde wandkasten. Deze kasten zijn iets terug in de muur geplaatst, wat voor een speels effect zorgt. De keuken is aan de onderkant afgewerkt met een luxe RVS plint.

Hoogwaardige keukenapparatuur 

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur van het hoogwaardige A-merk Siemens. Zo is de keuken voorzien van een gaskookplaat met een zwart, robuust design. Daarboven hangt een modern vormgegeven wandschouw afzuigkap in een RVS-kleur. De vaatwasser en koelkast zijn ingebouwd en weggewerkt achter de gelakte keukenfronten voor een extra strakke uitstraling. Tot slot is de keuken voorzien van een luxe inbouwoven in een zwarte kleur met RVS details, die mooi contrasteert met de rest van het interieur.

Praktische opbergsystemen 

Naast een moderne en sfeervolle uitstraling biedt deze keuken ook diverse praktische oplossingen. Zo is de keuken voorzien van een handige apothekerskast. Dit is een hoge, verticale kast met meerdere lades om uw spullen overzichtelijk in op te bergen. Bovendien maakt u op deze manier optimaal gebruik van de ruimte. Daarnaast is de keuken voorzien van een viertal extra brede lades om bijvoorbeeld pannen, bestek en voorraad in te bewaren. Tot slot hangen er in de keuken open regalen aan de wand. Hier kunt u serviesgoed in kwijt, maar ook mooie decoratie-items. Dat zorgt voor net wat meer sfeer in de keuken. 

Maak een afspraak met een adviseur

Is deze keuken iets voor u? Maak een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt! Zij helpen u verder met al uw vragen en brengen uw wensen geheel vrijblijvend in kaart.

Specificaties

Algemeen
Werkblad Stoer composiet werkblad tot 8 cm opgedikt
Keukenfront Cubanit glans (in meerdere kleuren leverbaar)
Apparatuur Siemens
Terug
Sluiten